Finn Nørbygård må gå fra hus og hjem

Komikeren Finn Nørbygård har tabt alle sine penge. Han flytter om få dage fra sin villa. Flyttebilen er bestilt, fortalte han i radioprogrammet Café Hack på P4.

Den økonomiske bund er nået for komikeren Finn Nørbygård. Sommerhusene på Samsø og i Spanien er for længst væk, og nu må familien også fraflytte villaen.

- Jeg har mistet alt, hvad jeg ejer og har, og jeg må gå fra hus og hjem - flyttebilen er bestilt, sagde Finn Nørbygård i radioprogrammet Café Hack på DR P4.

Tidligere har han erkendt, at han hidtil havde snakket udenom over for pressen, og at han i programmet ville fortælle sandheden om IT Factory og den nu fængslede Stein Bagger.

Har svært ved at se sin skyld

Men der kom ikke flere deltaljer i programmet. I stedet sagde han, at han har svært ved at se, at han selv har skyld i sin kuldsejlede økonomi. Han blev ramt af Stein Bagger og finanskrisen.

- Jeg har svært ved at se, hvad min skyld i hele det her er - det eneste jeg har gjort, er at lægge penge over i en bank, sagde han.

Til det sidste havde han håbet at finde en løsning med Danske Bank, så familien kunne blive boende i villaen nord for København, men det er ikke lykkedes, og derfor må de rykke ud.