Fire nye direktører i DR på plads

DR har udnævnt fire nye direktører. Ulrik Haagerup bliver direktør i DR Nyheder, Inger Bach direktør for DR Danmark, Gitte Rabøl direktør for DR Oplysning og Morten Hesseldahl direktør for DR Kultur.

DR har nu sat navne på de nye direktører, som fra årsskiftet skal stå i spidsen for fire nye direktørområder i DR efter strukturen blev ændret tidligere på måneden.

Ulrik Haagerup, der har været konstitueret som direktør for nyhedsområdet bliver direktør for DR Nyheder.

Inger Bach, der har været konstitueret direktør for DR Danmark med hovedsæde i Århus, bliver udnævnt til direktør i denne stilling.

Derudover bliver Gitte Rabøl direktør for DR Oplysning, og til kulturområdet kommer en, der er hentet uden for DR, nemlig Morten Hesseldahl, der er hentet fra stillingen som administrerende direktør på Information og formand for Filminstituttet.

DRs direktion vil derefter bestå af generaldirektør Kenneth Plummer, økonomi- og HR-direktør David Hellemann, teknisk direktør Peter Andersen, mediedirektøren samt de fire nye indholdsdirektører Ulrik Haagerup, Inger Bach, Gitte Rabøl og Morten Hesseldahl, som alle er udpeget af bestyrelsen.

Derudover deltager juridisk-politisk direktør Maria Rørbye Rønn, kommunikationsdirektør Henriette Rald og markedsføringsdirektør Thomas Hertz i direktionens arbejde. De er udpeget af generaldirektøren.

I en kommentar til DR Nyheder siger generaldirektør Kenneth Plummer:

- Jeg har fået de direktører, jeg gerne ville have.