Fleetwood Mac-guitarist skyder sig selv

Det tidligere bandmedlem Bob Welch blev fundet død af sin hustru i Nashville. Ved liget lå et selvmordsbrev.

Guitaristen Bob Welch, som i 1970'erne var en del af rockbandet Fleetwood Mac, blev torsdag fundet død i sit hjem i Nashville, USA.

Ifølge politiet har Welch taget sit eget liv med et enkelt skud i brystet, da han havde efterladt et selvmordsbrev. Det var rockguitaristens hustru, som fandt liget.

- Vi efterforsker sagen som et selvmord, og der er intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse, siger en talsmand for politiet i Nashville.

Slog igennem efter han forlod bandet

Bob Welch blev 66 år. Fra 1971-1974 var han guitarist og korsanger i Fleetwood Mac, og han nåede at indspille fem af rockbandets tidligste album.

Først efter Welch forlod bandet, slog Fleetwood Mac for alvor igennem på den internationale scene. Blandt andet med succespladen "Rumours" fra 1977.

- Han var en fantastisk guitarist. Han var sjov, sød og klog. Det er så trist for hans familie og alle fra Fleetwood Mac, siger Stevie Nicks, som var et af rockbandets centrale medlemmer i slutningen af 1970'erne.

Welch havde også en længere solokarriere i 1970'erne og 1980'erne, hvor han nåede at udgive seks album.

Det er anden gang i år, at Fleetwood Mac har mistet et tidligere medlem. I januar døde Bob Weston, som også har spillet guitar i bandet. Han blev 64 år.

/ritzau/Reuters

FacebookTwitter