Først Netflix, så musikstreamingtjeneste: Snart kommer Obama-parret på Spotify

Michelle og Barack Obama er blevet et omsværmet par i underholdningsbranchen.

Michelle og Barack Obama har allerede indgået en aftale med Netflix om at producere forskellige tv-programmer. (Foto: JIM YOUNG © Scanpix)

Michelle og Barack Obama har indgået en aftale med Spotify om at lave podcasts. Det tidligere amerikanske præsidentpar vil komme til at udvikle, producere og i enkelte tilfælde lægge stemmer til podcasts, som vil handle om forskellige verdensomspændende emner.

Det skriver blandt andet CNN på baggrund af en pressemeddelelse fra Michelle og Barack Obamas produktionsselskab, Higher Ground.

Den første podcast fra parret vil tidligst blive lagt på Spotify i 2020 og er en del af Spotifys strategi om at blive større på podcastmarkedet, hvor det svenske selskab allerede har opkøbt flere podcastproducerende firmaer.

To af verdens vigtigste stemmer

- Barack Obama og Michelle Obama er to af verdens mest vigtige stemmer, og det er et privilegium at samarbejde med dem i at finde og dele historier, der vil inspirere vores globale publikum, siger Spotifys indholdsansvarlige, Dawn Ostroff, ifølge CNN.

Michelle og Barack Obama er efterhånden blevet et omsværmet par, når det gælder underholdningsindustrien. Michelle Obama har for nylig været på Europa-turné, hvor hun også kom forbi København. Det skete i forbindelse med hendes selvbiografi 'Min historie', som er en af de bedst sælgende biografier nogensinde.

Desuden har parret også lavet en aftale med streamingtjenesten Netflix, hvor de blandt andet skal lave en film om efterkrigstiden i New York, en tv-serie for børn og flere dokumentarer.

Det er ikke offentliggjort, hvor mange penge Obama-parret vil få i forbindelse med samarbejdet.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter