Forlag udgiver to nye bøger om Harry Potter

Bloomsbury, der har udgivet de oprindelige bøger om troldmandslærlingen, fejrer Harry Potter-jubilæum med to nye udgivelser.

Nu udkommer der to nye bøger om det magiske univers.

I år er det 20 år siden, at den første bog om Harry Potter udkom.

Det fejrer forlaget Bloomsbury med to nye bøger om Harry Potter, der udgives i forbindelse med en kommende udstilling om troldmandslærlingen på British Library.

Det skriver Business Insider.

Bøgerne, der udkommer i oktober, får titlerne ‘Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition’ og ‘Harry Potter, A Journey Through a History of Magic’.

Bøgerne er dog ikke nye eventyr om figuren Harry Potter.

Førstnævnte bog gennemgår de emner, der undervises i på troldmandsskolen Hogwarts, og den anden bog ser nærmere på Harry Potters magiske verden og historierne bag bøgernes trolddom, magi og sjove skabninger.

Interessen for Harry Potters univers er da heller ikke aftaget.

Juni sidste år fik fortsættelsen til de oprindelige bøger, ’Harry Potter og det forbandede barn’, premiere som teaterstykke i London og skabte travlhed hos billetsælgerne.

Kort efter udkom J.K. Rowlings manuskript til teaterstykket, der følger Harry Potter og vennerne som voksne, og en bestseller var skabt. Værket blev ligeledes udgivet af Bloomsbury.

Facebook
Twitter