Fra glidecreme til gabestok: Folks forargelse er forskellig

Sexmessen Erotic World er kommet til Aarhus, og det er første gang med 'sexkongen' Dennis Fuller Møller i spidsen.

  • I stripperen ChaCha's show er der både burlesque, ild og klatren i gardiner, der hænger i loftet. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • Et et gennemsigtigt bur kan man i sexmessens lounge se, hvad der sker på DK Webcam. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • Caroline Petersen var nervøs, inden hun skulle på scenen og fortælle om onani - og hvorfor hun synes, man skal være åben omkring det. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • Erotic World i Aarhus er Dennis Fuller Møllers fjerde som arrangør. I Aarhus er pornoskuespiller og iværksætter Denice Klarskov med. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • Folks forargelse er forskellig, men det er vigtigt for Dennis Fuller Møller at pointere, at på en sexmesse er der noget for alle. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • Denice Klarskov står for loungen på sexmessen, hvor der både er eventpiger og strip. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
  • (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)
1 / 9

Stripper-ChaCha leger med kameraet, mens hun laver sit show på scenen. Hun ser ud til at være glad for opmærksomheden.

På gulvet er det dog ikke så let at få folk i tale, og endnu sværere er det at få de besøgende på sexmessen Erotic World med på et billede.

Selvom Erotic World i den grad står for, at man skal være åben over for sin seksualitet og sine lyster, så er det stadig lidt et tabu for nogen at snakke om 'det der' med sex.

- Da jeg sagde, jeg skulle på sexmesse i weekenden, så var der nogen, der troede, det var ment i sjov, siger 26-årige Linea Pedersen, der er af sted med sin fire år yngre kæreste, Anders Dalsgaard for at finde inspiration.

Parret ønskede ikke at få taget et billede, men de ville gerne snakke om besøget på sexmessen.

- Det ligger nok bare i vores samfund, at det ikke er noget, man snakker om. Og sådan har det været i lang tid. Mine venner synes også, det er lidt mærkeligt, fortæller Anders Dalsgaard.

Alle skal komme

Og blufærdigheden er der. Det er den selvudnævnte sexkonge, Dennis Fuller Møller, godt klar over. Han er manden bag Erotic World.

- Mange piger vil eksempelvis ikke fortælle, de har en dildo, selvom onani er en naturlig ting. Men ved at komme her, kan man måske også få lidt viden med i bagagen om sex. Der er alt fra glidecreme til gabestok. Folks forargelse er jo forskellig ligesom vores seksualitet er forskellig, siger Dennis Fuller Møller.

Han understreger, at Erotic World ikke er for en bestemt gruppe mennesker.

- Det er for alle (over 18 år, red.) - uanset seksuelle præferencer, og jeg tror alle kan få noget ud af at komme her. Det er sådan set for alle, der har sex, siger sexkongen, der regner med, at omkring 10.000 besøger messen i denne weekend i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus.

Et af de mange stripshows på messen står stripperen ChaCha for. Se lidt af hendes show her:

Fra realitystjerne til foredragsholder

I løbet af weekenden, hvor man kan se på alle mulige former for sexlegetøj og kostumer, er der også både shows og foredrag.

Man kan blandt andet høre om erotisk laktation, hvor kvinder ammer deres partner, og firmaet Date a Doll er også til stede for at sælge sexdukker, der koster mellem 10.000-26.000 kroner. Hvis man ønsker en dukke, der ligner en bestemt person, koster det dog omkring 100.000 kroner.

Derudover kan man høre 19-årige Caroline Petersen fortælle om onani. Hun har været med i realityprogrammerne Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen, hvor hun havde medbragt en dildo og blev hurtigt af flere medier kaldt 'Onani-Caroline'.

Hun havde dog ikke lige regnet med, at deltagelsen i de programmer ville føre til, at hun pludselig skulle være foredragsholder.

- Erotic World søgte nogen til at teste sexlegetøj, og det ville jeg gerne. Så jeg skrev en ansøgning her for et par måneder siden, og så kom jeg til en samtale, hvor de spurgte, om jeg ikke havde lyst til at holde foredrag, fordi jeg er så åben omkring onani, siger Caroline Petersen.

- Det er jo stadig tabu, at kvinder onanerer, og der er ikke mange, der tør sige det højt. Men hvis der er tale om mænd, så får de en 'high five', siger hun.

Fra assistent til sexkonge

Sexmessen Erotic World blev for år tilbage holdt af arrangør Kenneth Strandby i KB-Hallen, men da den brændte, gik projektet lidt i stå.

Men det var synd, synes Dennis Fuller Møller, der selv har arbejdet som assistent på 'de gamle' Erotic World-messer.

Derfor har han, sammen med et lille team, 'overtaget' konceptet. Sidste år arrangerede han så sin første Erotic World-messe i Valby-Hallen i København, og messen har været holdt i alt tre gange i hovedstaden.

Denne weekend er det så første gang, han er arrangør i Aarhus og i slutningen af november kommer messen også til Odense.

Men kan man leve af at være sexkonge?

Næh... Men der er smukke damer og champagne, griner Dennis Fuller Møller.

- Jeg bliver ved så længe som muligt. Så længe folk interesserer sig for sex. Og det bliver de jo nok ved med, siger han.

FacebookTwitter