Fra Washington til Holstebro: Værterne til Kronprinsparrets Priser er fundet

Når Musikteateret i Holstebro til oktober danner ramme om Kronprinsparrets Priser er det med de erfarne værter Stéphanie Surruge og Kåre Quist, der står på scenen.

Kåre Quist og Stéphanie Surrugue styrede også sidste år uddelingen af Kronprinsparrets Priser i Helsingør.

Lørdag den 8. oktober bliver den røde løber rullet ud i Holstebro, når Kronprinsparret hylder dansk kulturliv med uddelelsen af Kronprinsparrets Priser.

Det bliver værtsparret Kåre Quist og DR’s udenrigskorrespondent i USA Stéphanie Surrugue, der kommer til at holde snor i årets show. Sidstnævnte har for tiden har travlt med at dække det amerikanske præsidentvalg, men Stéphanie Surrugue vil ikke undvære turen fra Washington til Holstebro.

- Jeg har et blødt punkt for Kronprinsparrets Priser, fordi hæderen gør en reel forskel for både kunsten, kulturlivet og det sociale arbejde her i Danmark – og dét er noget, der kommer os alle til gode, siger Stéphanie Surrugue.

Dansk musik på scenen

På scenen vil der traditionen tro blive uddelt fire priser. Kronprinsparrets Sociale Pris, Kronprinsparrets Kulturpris og to Stjernedryspriser, som gives til to unge kunstneriske talenter, der viser stort potentiale. Ét af de unge talenter vil optræde på scenen.

Der udover vil en perlerække af kendte, danske artister indtage scenen i Musikteateret. Blandt de optrædende er Pernille Rosendahl, som giver en smagsprøve på sit soloprojekt, mens Saveus er klar med nye sange og rockbandet Dúné sparker gang i festen.

Prisuddelingen sendes direkte på DR1 kl. 21.00.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter