Gæster står allerede i kø: - Bruce er den bedste

I aften sker det. 62-årige Bruce Springsteen spiller på Orange scene, og festivalgæster står allerede her til morgen i kø for at komme tættest på 'Bossen'

17-årige Alexander står lige nu i kø til Bruce Springsteen koncerten på Orange scene på Roskilde. (Foto: Pernille Holbøll © DR)

Det er 11. gang, at Bruce Springsteen besøger Danmark men første gang, at 'Bossen' indtager Orange Scene på Roskilde Festivalen.

Og at Bruce Springsteen er en langtidsholdbar rockstjerne, vidner køen foran pitten på Orange Scene om.

De første festivalgæster stillede sig allerede i kø ved firetiden i morges, og hele formiddagen er flere og flere kommet til.

Springsteen er ægte

Et par af dem, der glæder sig til Bruce Springsteen i aften, er 51-årige Stefanos Adamou, der har sin 17-årige søn Alexander med.

- Springsteen kan noget, ingen andre kan. Bruce er den bedste, fortæller Stefanos Adamou, da dr.dk fanger ham i køen til 'Bossen'.

- Han er bare så fantastisk live. Han skaber en fed stemning og publikum får så meget valuta for pengene, fortæller Stefanos Adamou.

Også Stefanos Adamous søn Alexander glæder sig til at høre Bruce Springsteen.

For mens det er sjette gang, at hans far er til Springsteen, er det første gang for ham:

- Jeg glæder mig til at komme helt op foran til koncerten, fortæller Alexander.

- Jeg synes også, det er en oplvelse at stå i kø i så mange timer, fortæller Alexander, der dog lige har været nede i lejren for at hente forsyninger.

Køen til Bruce Springsteen lørdag morgen i Roskilde (Foto: Pernille Holbøll © DR)

Køen til Bruce Springsteen lørdag morgen i Roskilde

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk