Gainsbourg opereret efter hjerneblødning

Den fransk-britiske stjerne Charlotte Gainsbourg er i bedring efter en operation. Datteren af sangeren Serge Gainsbourg havde fået sig en hjerneblødning under en ferieulykke.

Den franske sangerinde og skuespiller Charlotte Gainsbourg er blevet opereret i Paris efter en hjerneblødning.

Den 36-årige stjerne blev indlagt i sidste uge, efter hun havde klaget over hovedpine i længere tid, skriver BBC.

Filmfestival med smerter

Her konstaterede lægerne, at Gainsbourg havde fået sig en hjerneblødning, der menes at være opstået under en ferieulykke på vandski i USA for nylig.

Inden sin operation havde Gainsbourg dog formået at besøge Venedig Film Festival tidligere på ugen, hvor hun gjorde reklame for sin nyeste film "I'm Not There".

Men nu skulle Gainsbourg snart være på benene igen. En talsmand fra det franske hospital fortæller nemlig, at operationen gik godt og at sangerinden er i bedring.

- Hun kan forlade hospitalet i morgen, siger talsmanden ifølge BBC.

Stjernestatus som farmand

Charlotte Gainsbourg er datter af den afdøde franske sanger Serge Gainsbourg og den britiske skuespiller Jane Birkin og er en af Frankrigs mest populære kvinder inden for det kulturelle område.

Sidste år markerede hun sig da også både med musik og film. Charlotte Gainsbourg udsendte i 2006 albummet "5:55" og medvirkede også i filmen "The Science of Sleep", der var instrueret af den Oscar-vindende instruktør Michel Gondry.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk