50 millioner gamere kan ikke tage fejl: Nu satser dansk e-sportsklub stort på nyt succes-spil

FCK's e-sportshold går ind i det ultrapopulære 'Apex Legends'.

Hver figur i 'Apex Legends' har forskellige evner. Nu stiller danske North også med et hold i det populære spil. (© EA)

Der er allerede mere end 50 millioner gamere, der spiller det.

Og nu bliver der snart endnu flere.

For nu skal North, der er FCK og Nordisk Films e-sportssatsning, nemlig til at spille med i det ultrapopulære spil Apex Legends.

Det fortæller Christian Slot, der er pressechef i North.

- E-sport er en helt ny kultur, der er ved at tage verden med storm. Og derfor skal North selvfølgelig også være med i Apex, som en af de nyeste e-sports-grene, lyder det fra Christian Slot.

- Apex Legends har fået en historisk god modtagelse, siden det kom ud i starten af februar. Sammenligner man det med Fortnite, har det faktisk opnået endnu større succes på kortere tid, siger pressechefen.

- Og så har spillet et endnu større e-sport-fokus end Fortnite, og det appellerer selvsagt til os som e-sports-organisation. Derfor passer spillet fremragende til os.

Derfor stiller North nu med et 'Apex'-hold, der blandt andre tæller den 23-årige slovenske gamer Matej 'MaTaFe' Fekonja.

'Apex Legends' er udviklet af Respawn Entertainment og bliver udgivet af EA Games. (© EA Games)

Bøjer sig for Apex' sucess

Ifølge spilekspert og chefredaktør på nordens største spilmedie, Gamereactor, Magnus Groth-Andersen, er det kun naturligt, at North nu har sat sig for at kæmpe med i 'Apex'-universet.

- Apex er på rekordtid blevet et kæmpe stort spil og er allerede ét af verdens største. De store organisationer er simpelthen nødt til at bøje sig for 'Apex'' succes og gå ind i spillet. Man bliver nødt til at følge branchen og være dér, hvor det sitrer og dirrer, lyder det fra Magnus Groth-Andersen.

- North er ikke de første, der har sat et hold, og de bliver heller ikke de sidste, siger han.

Facebook
Twitter