Brandvarmt spilfirma klar med ny kæmpe-satsning: 'De leverer skyhøj kvalitet'

De seneste spil fra firmaet Respawn er blevet massive succeser, men nu går de i en helt ny retning.

'Star Wars Jedi: Fallen Order' kommer på gaden 15. november. Den officielle trailer til spillet er blevet set over seks millioner gange på blot et døgn. (© EA / Respawn)

De vader i succes hos Respawn Entertainment.

Spilfirmaet har allerede skabt kæmpemæssige spilsucceser med 'Titanfall' og 'Apex Legends', men det får dem ikke til at hvile på laurbærrene.

Snarere tværtimod.

Respawn Entertainment går nemlig i en helt ny retning med det nyudviklede 'Star Wars Jedi: Fallen Order', der bliver udgivet af EA Games.

Det fortæller spilekspert og chefredaktør på nordens største spilmedie, GameReactor, Magnus Groth-Andersen.

- Respawn Entertainment har en god track record - dog i nogle genrer, der er meget anderledes end dette her spil. De har før lavet multiplayer-spil, så det bliver sjovt at se, hvordan det her bliver, for det er et singleplayer-spil, lyder det fra Magnus Groth-Andersen.

- Respawn har en sindssyg høj barre for kvalitet, og mange af firmaets ansatte er veteraner, der blandt andet har været med til at skabe 'Call of Duty'. De leverer som regel en skyhøj kvalitet i deres spil, og 'Apex Legends' er jo blevet en kæmpe succes, så de mangler garanteret heller ikke ressourcer i øjeblikket.

Spileksperten kan dog ikke komme i tanke om to projekter, der er mere forskellige end 'Apex Legends' og det nye 'Star Wars'-spil. Selv om begge spil altså er skabt af Respawn Entertainment.

- 'Star Wars Jedi: Fallen Order' repræsenterer en helt ny genre for Respawn. Jeg tror, de gør det for at udfordre sig selv, lyder vurderingen fra Magnus Groth-Andersen.

Det nye 'Star Wars'-spil lader til at være lidt anderledes end de tidligere spil om det populære univers, der er kommet fra EA Games, mener Magnus Groth-Andersen. (© EA / Respawn)

På gaden til november

Det nye 'Star Wars'-spil tager udgangspunkt i det velkendte univers med storm troopers, lyssværd og fjerne galakser, skriver spilmediet Kotaku, og det er til spillets fordel, mener Magnus Groth-Andersen.

- 'Star Wars'-universet er fyldt med fantastiske karakterer og historier, så jeg er spændt på at se, om vi kan få det serveret på en spændende måde i dette her spil.

Magnus Groth-Andersen udtrykker dog også en mild skepsis overfor Respawns satsning, der kommer på gaden 15. november.

Vi har nemlig endnu ikke set meget til, hvordan gameplay'et er i spillet, pointerer spileksperten.

- Vi har kun set en film-agtig trailer for spillet, men har endnu ikke set, hvordan man rent faktisk spiller det. Vi har i øjeblikket kun et vagt stemningsbillede af, hvordan vi tror, det kommer til at blive.

Det stemningsbillede har folk til gengæld lappet i sig.

Den officielle trailer til spillet er på blot et døgn blevet set over seks millioner gange.

Og Magnus Groth-Andersen tror da også på, at spillet godt kan blive populært, selv om det altså adskiller sig fra Respawns hidtidige linje.

- Selv om pendulet svinger mod multiplayer-spil og store, åbne spilverdener for øjeblikket, så er der stadig et stort marked for mere traditionelle singleplayer-spil som 'Star Wars Jedi: Fallen Order'.

Spillets hovedkarakter er Cal Kestis, en jedi-padawan der har overlevet nedslagtningen af Jedi-ordenen. (© EA / Respawn)
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk