Daniel droppede drømmejob på verdensberømt sportshold: 'Jeg vil have det godt frem for bare at præstere'

I dag leverer 21-årige Daniel Nørremark Kristensen unikt indhold til sine tusindvis af følgere på YouTube.

Over fire millioner visninger og næsten 30.000 følgere.

Interessen for Daniel Nørremark Kristensen - også kaldet Dingos - YouTube-kanal og talent for fodboldspillet 'FIFA' er enorm.

Og faktisk er den 21-åriges talent så stort, at han har haft muligheden for at spille for ét af verdens bedste e-sportshold 'Epsilon eSports'.

Men selvom det kan lyde som en drengedrøm at leve af at være youtuber og spille 'FIFA', så er det ikke altid, at forventningerne stemmer overens med virkeligheden. Det har Daniel Nørremark Kristensen lært på den hårde måde.

- Jeg blev signet på et af verdens største 'FIFA'-hold, og det var det største for mig på daværende tidspunkt, men mine holdkammerater hjalp mig ikke med noget som helst, og jeg følte mig ikke integreret i den nye klub.

Og derfor gik det hurtigt op for Daniel Nørremark Kristensen, at det ikke handler om at vinde, men i stedet at føle sig glad og arbejde med ting, han brænder for - en kombination, han heldigvis har fundet frem til i dag.

Mød Daniel Nørremark Kristensen i videoen, hvor han fortæller om sin kamp for at finde glæden ved både at være youtuber og e-sport-atlet på samme tid.