Efter massiv kritik: Nu spiller Fortnite-superstjerne mod kvinde

Tyler 'Ninja' Blevins har tidligere modtaget kritik, fordi han har nægtet at spille mod kvinder.

Amerikanske Tyler 'Ninja' Blevins er en af verdens største Fortnite-spillere og har 22,4 millioner følgere på Youtube. (Foto: ESPAT Media © Getty Images)

- Jeg spiller ikke med kvinder.

Sådan lød den kontroversielle melding fra Fortnite-superstjernen Tyler 'Ninja' Blevins for 14 måneder siden.

Dengang forsvarede han sig med, at det ville skaber rygter, clickbait-artikler og drama på sociale medier blandt hans 22,4 millioner følgere på Youtube og millioner af fans på Twitch.

Og det var den amerikanske gamer ikke interesseret i, fordi han ville beskytte sin kone, Jessica 'JGhosty' Blevins, der også er gamer.

Tyler 'Ninja' Blevins ses her sammen med sin kone, Jessica 'JGhosty' Blevins, som også er gamer. (Foto: Kevin Mazur © Getty Images)

Men nu forlyder det, at Tyler 'Ninja' Blevins i sidste uge streamede mod en kvinde.

Det skriver spilmediet Kotaku.

Den kvindelige Fortnite-spiller er 27-årige Rachel 'Valkyrae' Hofstetter, som har 800.000 abonnenter på Youtube, knap 500.000 følgere på Twitter og spiller for gaming-organisationen 100 Thieves.

Og 'Valkyrae' er ikke en frøken hvem-som-helst, forklarer den danske professionelle gamer, Marie Watson:

- Hun er en super sød, energisk og meget hjælpsom gamer. Hun er én af de helt store, og det er garanteret også derfor Tyler 'Ninja' Blevins har valgt at spille med hende. Og så har hun en kæreste, hvilket nok vil være med til at minimere antallet af rygter og clickbait-artikler, det kunne have ført med sig, hvis han havde spillet med én, der var single.

Lady Gaga: 'Hvem er du?'

Kritikken af Tyler 'Ninja' Blevins 14 måneder gamle udtalelser kom i sidste uge frem i lys luge igen, da ingen ringere end Lady Gaga pludseligt spurgte Twitter-folket: 'Hvad er Fortnite?'

Popstjernens spørgsmål om, hvad 'Fornite' egentlig var, affødte med det samme tusindvis af reaktioner og kommentarer.

Én af kommentarerne kom fra Tyler 'Ninja' Blevins.

- Ring til mig på telefonen. Jeg skal nok give dig en million grunde til at spille. Dig og mig, lød hans kække svar med tre slet skjulte referencer til Lady Gaga-hittene 'Telephone', 'A Million Reasons' og 'You and I'.

Den fik Twitter-folket til tasterne, og flere mindede ham om, at han tidligere havde nægtet at spille med kvinder.

- Du er åbenbart ikke sexistisk, hvis de (kvinderne) er berømte nok, skrev en bruger.

Kritikken af Tyler 'Ninja' Blevins var nu også nået Lady Gaga herself, og hun svarede ham som en ægte diva.

'Mange har følt, at han var sexistisk'

Og Marie Watson kan godt forstå, hvorfor folk er studset over, at 'Ninja' ikke tidligere har villet spille med kvinder.

- Hvis man kun har læst overskrifterne om ham, er det klart, man tænker: 'Hvad det egentlig er, hvad han har gang i?' Mange har følt, at han var sexistisk. Men jeg kan godt forstå, hvorfor han har gjort, som han har gjort. For folk læser hurtigt alt muligt ind i det, hvis han havde spillet med en pige, når han selv er gift.

Hvorfor har hun nu ændret holdning?

- Det er jo over et år siden, han sagde, han ikke ville spille med piger, og på den tid kan man jo godt nå at ændre mening. Men jeg tror måske også, hele balladen med Lady Gaga har skubbet ham i retning af at ændre holdning.

Marie Watson er selv aktiv streamer på Twitch, hvor hun bl.a. spiller 'Fortnite'. (Foto: Andreas Bro © dr)

- Jeg tror dog kun, det får positive konsekvenser for ham. Lady Gaga-balladen er jo i virkeligheden sindssygt godt tænkt af ham, for det er jo kun med til at få hans brand til at fremstå endnu mere klart.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk