Fortnite-superstjerne i modvind efter besked til Lady Gaga

Verdens største 'Fortnite'-spiller, Tyler 'Ninja' Blevins, har fået en virtuel Twitter-hær på nakken.

Popstjernen og Oscar-vinderen Lady Gaga (til højre) og verdens største 'Fortnite'-spiller, Tyler 'Ninja' Blevins, er raget uklar på Twitter på grund af det populære spil. (Foto: Rabbani and Solimene Photography og Robert Reiners / Stringer © Getty Images)

Først gik 'Fornite' i sort.

Så viste det sig, at den sorte skærm blot var en forberedelse til en helt ny udgave af det populære spil.

Og så blandede popstjernen Lady Gaga sig. Hun gik til tasterne på Twitter for at stille et - for mange - ret simpelt spørgsmål. Nemlig:

- 'Hvad er Fortnite?' (stavet Fortnight).

Og før det var menneskeligt muligt at stave til 'Bad Romance', var sangeren raget uklar med den professionelle gamer og verdens største 'Fortnite'-spiller, Tyler 'Ninja' Blevins - der har over 22 millioner abonnenter på sin Youtube-konto.

Er du forvirret?

Så hæng lige på et øjeblik, mens du lytter til - ja - 'Bad Romance':

'Fortnite'-stunt gav pote

Søndag gik et af verdens mest populære computerspil - Fortnite - i sort, efter en virtuel raket sprængte spillets landskab i stykker.

Det efterlod spillerne med en mørk skærm med et roterende sort hul, så ingen kunne spille videre.

Spileksperter begyndte straks at spekulere i, om en mulig forklaring på den mystiske hændelse var en omfattende opdatering af spillet.

Og ganske rigtigt, efter halvandet døgn kom der en opdatering af spillet - nu kan alverdens gamere se frem til at spille 'Fortnite Chapter 2'.

Det spektakulære markedsføringsstunt har vist sig at give pote. Alverdens medier har de seneste dage rapporteret om 'Fortnite' - og det er også her, Lady Gaga kommer ind i billedet.

Popstjernens spørgsmål om, hvad 'Fornite' egentlig var, affødte med det samme tusindvis af reaktioner og kommentarer.

Én af kommentarerne kom altså fra Tyler 'Ninja' Blevins.

- Ring til mig på telefonen. Jeg skal nok give dig en million grunde til at spille. Dig og mig, lød hans kække svar med tre slet skjulte referencer til Lady Gaga-hittene 'Telephone', 'A Million Reasons' og 'You and I'.

Vil ikke spille med kvinder

Det har dog straks fået en virtuel hær af Twitter-brugere til at fare til tasterne.

Sidste år kom Tyler 'Ninja' Blevins nemlig under skarp kritik, fordi han ikke ville spille med kvinder. Han uddybede senere, at det var af hensyn til sin kone og familie, at han ikke vil spille med kvindelige gamere.

- Hvis jeg har en samtale med en kvindelig gamer, hvor vi spiller sammen, og der et lille hint af en flirt eller lignende, så bliver det kørt op og bliver til clickbait-historier, der kommer til at eksistere for evigt, har 'Ninja' tidligere sagt til spilmediet Polygon.

Nu spørger folk så, hvad der mon har ændret sig.

- Undskyld mig, men var du ikke den succesfulde, mandlige streamer, der sagde, at han ikke ville spille med kvinder, lyder det retoriske spørgsmål fra en Twitter-bruger.

- Du er åbenbart ikke sexistisk, hvis de (kvinderne) er berømte nok, spekulerer en anden.

Lady Gaga vandt tidligere på året en Oscar for 'Bedste originale sang' for powerballaden 'Shallow' fra filmen 'A Star is Born'. Hun var også nomineret til prisen for 'Bedste kvindelige hovedrolle' for sin præstation i filmen. (Foto: Danny Moloshok © Scanpix)

Gaga: 'Hvem er du?'

Nu lader det så til, at Lady Gaga har fundet sin helt egen måde at råbe 'Stop callin', stop callin', I don't wanna talk anymore' efter 'Ninja'.

Hun har helt simpelt svaret ham:

- Ninja, hvem er du?

Dét tweet har i skrivende stund fået mere end en halv million likes.