Hemmelig optagelse lækket på YouTube: Nyt Harry Potter-spil på vej?

Videoklippet, der nu er fjernet, tyder på, at verden omsider snart får et nyt, stort Harry Potter-computerspil.

Har man siddet i biografmørket og drømt sig langt ind i Harry Potter-universet, er der formentlig snart mulighed for at gøre drømmen til virkelighed i gamingens verden. (© Warner Bros. Entertainment Inc.)

Dedikerede fans af Harry Potter-universet har i årevis drømt om selv at flyve rundt på kosteskafter og kaste besværgelser efter hinanden på Hogwarts' gange, mens de forfulgte drømmen om at blive mægtige troldmænd og hekse.

Grundet naturens love er dette dog umuligt og vil formentlig altid være det. Men snart kan man måske alligevel komme lidt tættere på drømmen.

Skal man tro en uskarp video på YouTube, så er der nemlig et stort anlagt Harry Potter-rollespil på vej til fans i alle aldre.

Den uautoriserede video blev lynhurtigt pillet ned igen, formentlig efter krav fra Warner Bros., der ejer filmrettighederne til Harry Potter. Den indeholdt optagelser af et spil, hvor lærlinge på Hogwarts kastede vilde besværgelser, bryggede utrolige eliksirer og kæmpede mod faretruende skabninger i en åben verden, som man kender det fra spil som 'Grand Theft Auto' og 'Red Dead Redemption'.

Det var Reddit-brugeren VapeThisBro, der lækkede videoen fra, hvad han beskrev som en fokusgruppe, hvor folk skulle teste en tidlig udgave af spillet.

Brugeren beskrev spillet som et tredje-persons open-world action-spil, hvor man indtager rollen som en femteårs-studerende, man selv sammensætter, på Hogwarts.

Usikkerhed om udvikler og udgivelse

Journalist på BBC Lizo Mzimba har tweetet, at spillet ifølge hans kilder "hedder 'Harry Potter Magic Awakened', selvom andre titler såsom 'Magic Forever' også er oppe til overvejelse".

Det vides endnu ikke, hvem der står for udviklingen af spillet. I starten gik der rygter om, at Rocksteady Studios, som også står bag 'Batman: Arkham Knight', har en finger med i spillet.

Men ifølge spilmediet Kotaku, som også har skærmbilleder af den lækkede video, er det mere sandsynligt, at det er Avalanche Software, der står bag.

Selskabet var tidligere ejet af Disney, men lukkede i 2016 kun for at blive åbnet igen i 2017 under Warner Bros.' ledelse.

Et gammelt stillingsopslag fra spiludvikleren viser, hvordan de har søgt en medarbejder til et projekt, der godt kunne lyde som et Harry Potter-spil.

- Vi søger en talentfuld historiefortæller med en dyb forståelse for britisk kultur og grammatik, stod der.

Men indtil yderligere er annonceret, må fans altså væbne sig med tålmodighed og flyve rundt på en gammeldags, analog kost hjemme i stuen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk