Holder hypen? Det kan du forvente af efterårets 5 største Nintendo-spil

Den står på hårdtslående spil-helte og episk monsterjagt i nogle af de bedste nye udgivelser til Nintendo Switch, som er på vej den kommende tid.

'Super Mario Party' og 'Diablo III' er to af de titler, som gamere kan se frem til at spille på Nintendo Switch til efteråret. (© Nintendo / Blizzard)

Nintendo nyder i disse måneder stor succes med deres nye konsol Nintendo Switch.

Konsollen udkom i marts 2017 og har allerede solgt omkring 20 millioner eksemplarer på 16 måneder. Det svarer omtrent til konkurrenten Sony, hvis PlayStation 4 også solgte 20 millioner eksemplarer på 15 måneder, da den kom på markedet i 2013.

Derfor er det oplagt for spilproducenter at kaste sig over Nintendos nyeste konsol - og det har de gjort! Her kigger vi nærmere på 5 titler, der udkommer i løbet af efteråret 2018.

'Super Smash Bros. Ultimate': Hårdtslående kampspil

‘Super Smash Bros. Ultimate’ er én af de allerstørste titler til Nintendo Switch dette efterår. Spilserien har eksisteret i næsten tyve år og har siden lanceringen været en fan-favorit.

Spillet er et tempofyldt kampspil, men spillet adskiller sig fra andre spil i samme genre ved dets persongalleri. For i ‘Super Smash Bros. Ultimate’ kan du kæmpe med over 60 figurer fra hele Nintendos portefølje: Alt fra Luigi og Bowser fra ‘Mario’-spillene til Link og Zelda fra ‘Zelda’-serien.

Spillet er en opfølger til 'Super Smash Bros.', der udkom til Wii U i 2014, med flere nye figurer og baner i denne nye udgave i serien.

- ‘Super Smash Bros. Ultimate’ føles som det mest hårdtslående spil i serien til dato. Tempoet er opskruet, hvilket betyder, at man enten nedkæmper sin modstander hurtigt og effektivt - eller selv bliver kastet ud over kanten i høj fart. Nogle gange går det så hurtigt, at man mister overblikket, skriver teknologihjemmesiden cnet.com om spillet.

- For spillere, der allerede er fans af serien, vil der være masser af nyt indhold at udforske og nye tricks at lære. For os andre vil det være en mulighed for at opleve spilserien, skriver digitaltrends.com.

‘Super Smash Bros. Ultimate’ udkommer til Nintendo Switch 7. december 2018.

'Super Mario Party': Super sjove mini-spil

‘Super Mario Party’ er et af de Nintendo-spil, der fokuserer allermest på multiplayer-oplevelsen. Spillet er en samling af forskellige små mini-games, som man skal dyste i sammen med sine venner. Det kan bedst beskrives som et digitalt brætspil med udfordringer og minispil undervejs.

Spilserien startede i 1998, og siden er der udkommet adskillige titler i serien - men nu lander det for første gang på Nintendos Switch-konsol. Samme år som spillet fejrer 20 års jubilæum.

- Også på Nintendo Switch gør 'Mario Party' en god figur. Minispillene er, takket været den præcise og vellykkede bevægelseskontrol fra controllerne, meget sjovere end tidligere udgivelser. Men hvor er mulighederne for at spille online? Det er 2018 - og her sakker Nintendo desværre bagud, skriver teknologihjemmesiden techbook.de.

‘Super Mario Party’ udkommer til Nintendo Switch 5. oktober 2018.

'Monster Hunter Generations Ultimate': Episk monster-kamp

‘Monster Hunter Generations Ultimate’ er faktisk en genudgivelse af et Nintendo 3DS-spil, der udkom i 2016.

Spillet er blevet opdateret til at fungere på Nintendo Switch, hvilket betyder, at grafikken og de tekniske aspekter har fået en overhaling. ‘Monster Hunter Generations’ blev i 2016 rost for sine eventyrselementer og boss-fights. Spilmediet IGN.com skrev blandt andet følgende i deres anmeldelse og kvitterede med karakteren 8/10:

- ‘Monster Hunter Generations’ rammer hovedet på sømmet i forhold til genren. Spillets opbygning gør, at man har lyst til at gå på jagt i lille og stor skala, men det, der betyder allermest, er de episke kampe mod boss-monstrene, som spillet byder på.

‘Monster Hunter Generations Ultimate’ er altså en genudgivelse af det spil, men der er som sagt skruet på de tekniske knapper, og så er der ligeledes tilføjet ekstra spil-indhold, som ellers kun var tilgængeligt i Japan til Nintendo 3DS.

‘Monster Hunter Generations Ultimate’ udkommer til Nintendo Switch 28. august 2018.

'Diablo III': Ondskabsfuld action

Apropos genudgivelser, så lander ‘Diablo III’ også på Nintendo Switch til efteråret. Det første spil i ‘Diablo’-serien blev udgivet i 1996, og siden er der fulgt flere udvidelser og selvstændige spil, der nu bringer os frem til 'Diablo III'.

‘Diablo’-serien er et action-rollespil med elementer af ‘hack’n’slash’-genren. Det betyder, at spillet byder på masser af kampe med fjender af stigende sværhedsgrad. For at klare dig igennem spillet skal du derfor overveje, hvordan du vil forbedre din karakter undervejs.

Spilserien er udviklet af computerspilsgiganten Blizzard, der også står bag titler som ‘Warcraft’, ‘Starcraft’, ‘World of Warcraft’, ‘Heartstone’ og ‘Overwatch’.

‘Diablo III: Eternal Edition’ er den fulde titel på Switch-udgivelsen og indeholder, foruden ‘Diablo III’, udvidelsespakkerne ‘Reaper of Souls’ og ‘Rise of the Necromancer’.

Da ‘Diablo III’ udkom for første gang i 2012, var det til stor ros blandt anmelderne. Spilmediet Polygon.com gav ‘Diablo III’ karakteren 10/10 og skrev følgende i deres anmeldelse:

- Det er sjældent, at en imødeset efterfølger tager 11 år at producere (der gik 11 år mellem 'Diablo II' og III, red.), men det har været ventetiden værd. Blizzard har virkelig gennemtænkt spillet fra ende til anden og har gjort alt, hvad de kunne, for at leve op til hypen.

- Spil med denne mængde af eftertænksomhed og kvalitet udkommer ikke ofte. Det er næsten ondskabsfuldt, hvor højt Blizzard sætter standarden med ‘Diablo III’.

Diablo III udkommer til Nintendo Switch dette efterår.

'Dragon Ball FighterZ': Manga-spil overgår alle forventninger

Det populære manga-univers ’Dragon Ball’ indtager nu også Nintendo Switch med udgivelsen ‘Dragon Ball FighterZ’. Spillet er, som navnet antyder, et kampspil med figurerer fra det kendte univers.

Som spiller kan man blandt andet kæmpe som Son-Goku, Krillin, Yamcha og Vegeta. Der er i alt 24 spilbare figurer i spillet.

- Det her er et drømmespil for die hard 'Dragon Ball'-fans. Det er alt, hvad man som fan håbede på, at det skulle være. Det er også en god mulighed for at teste dine evner i kampspil - og det er grundlæggende bare en god spiloplevelse. For et spil med masser af hype bag sig kan det næsten kun skuffe, men ‘Dragon Ball FighterZ’ leverer på et niveau, der overgår selv de allerhøjeste forventninger, skriver gamerstemple.com i deres anmeldelse af PS4-udgaven af spillet.

‘Dragon Ball FighterZ’ udkommer til Nintendo Switch 28. september 2018.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter