Nyt FIFA og Battlefield på vej: De 5 vigtigste nyheder fra verdens største spilmesse

Der er masser af nyheder fra en af spilbranchens største udgivere, EA, på messen E3, som er i fuld gang i Los Angeles.

'FIFA 19' og 'Battlefield V' var to af de store annonceringer ved spilfirmaet EAs pressekonference ved E3-messen.

Hvis man er spilfan, er de kommende dage måske de vigtigste på hele året.

Det er nemlig i disse dage, at verdens største spilmesse, E3, afholdes i Los Angeles og det betyder masser af nyheder.

De første annonceringer kommer fra EA, som blandt andet står bag populære spilserier som 'FIFA' og 'Battlefield'.

De var de første på scenen til at præsentere deres kommende titler - og her kommer de fem vigtigste annonceringer.

Nyt FIFA: Nu kan du spille i Champions League

En af verdens bedste fodboldspillere, Christiano Ronaldo, har gennem flere år været profilen, når et nyt 'FIFA'-spil lanceres - og i år er ingen undtagelse.

'FIFA 19' introducerer muligheden for at spille i den legendariske Champions League-turnering for første gang nogensinde. Førhen har det været de nationale ligaer, hvor man kunne jagte trofæet.

Men nu samles Europas bedste fodboldklubber i en digital Champions League-turnering, skriver Polygon.com.

'Battlefield' tager kampen op mod det ultra-populære ‘Fortnite’

Et af det hotteste spil lige nu, 'Fortnite', synes at være inspirationen for det kommende 'Battlefield V'-spil.

Udviklerne har nemlig annonceret på Twitter, at spillere kan spille den populære ‘Battle Royale’-spilform. Konceptet er enkelt: 100 online-spillere kæmper i samme bane - og vinderen er den sidste overlevende.

Denne spilform har været én af de mest definerende for 2018 indtil videre. Både 'PlayerUnknown’s Battlegrounds' (PUBG) og 'Fortnite' har bygget sig en fanskare på millioner af spillere på netop denne opskrift.

Sci-fi-eventyr fra en af spilbranchens sværvægtere

BioWare, én af spilbranchens største udviklere, er klar med et nyt actionfyldt sci-fi-spil. De har tidligere stået bag populære titler som ‘Mass Effect’ og ‘Dragon Age’ - og nu er de klar med et helt nyt spil.

Titlen er ‘Anthem’ og hovedrollerne indtages af kampklare soldater i sci-fi krigsdragter med jetpacks og et arsenal af vilde våben.

Der er ikke mange detaljer om spillet endnu - og vi må væbne os lidt med tålmodighed. Udviklerne fortæller på deres hjemmeside, at spillet først udkommer i 2019.

Charmerende fan-favorit er tilbage i nyt eventyr

En levende, rød garnnøgle som hovedperson i et spil?

Det lyder umiddelbart mærkeligt, men det er præcis, hvad udviklerne bag spillet ‘Unravel’ har haft succes med. I 2016 udkom det første spil med den lodne hovedperson - og han blev hurtigt en fanfavorit blandt spillere.

Nu er udviklerne klar med et nyt eventyr. 'Unravel 2' blev annonceret på EAs pressekonference i nat - og spillet er allerede udkommet til PC, PlayStation 4 og Xbox One, skriver TheVerge.com.

Star Wars-fans kan glæde sig til en ny spiloplevelse

Et nyt Star Wars-spil er også på vej. Titlen bliver ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’. Historien udspiller sig efter filmen ‘Star Wars Episode III - Revenge of the Sith’ fra 2005.

Her bliver jedi-krigerne jagtet og spillet beskrives som værende “mørkt” og “barskt” af udviklerne, fortæller Kotaku.com.

Der er ikke mange flere detaljer - og her må vi også væbne os med tålmodighed. Spillet er først planlagt til at udkomme i 2019, men en ting slog udviklerne fast: Du kan selvfølgelig kæmpe med lyssværd i den nye udgivelse.