Spilfans i vild uenighed om ny kæmpe-satsning: 'Fantastisk og forfærdeligt på samme tid'

Folk skal slappe lidt af, mener irriteret spilekspert.

Flere brugere er ikke tilfredse med, at superheltene ser anderledes ud, end de Hollywood-stjerner vi kender fra 'Avengers'-filmene. (Foto: Screenshot fra YouTube © Marvel/Square Enix/Crystal Dynamics)

- Det ser fantastisk og forfærdeligt ud på samme tid!

Meningerne er mange - og delte - efter det er kommet frem, at superhelte-filmsuccesen 'Avengers' bliver lavet til et spil.

Det er netop blevet annonceret ved verdens største gaming-messe, E3, i Los Angeles, USA.

Indtil videre har udviklerne fremvist en tre minutter lang trailer fra spillet, der viser både Iron Man, Hulk, Captain America og Black Widow i aktion.

Og det har sat gang i kommentarfelterne på både Youtube og Reddit, hvor folk både er vrede over, at spillet ikke har samme ligheder som 'Avengers'-filmene - mens andre synes at det er 'en joke', at folk dømmer et spil ud fra en tre minutter lang trailer.

Det bliver ikke Hollywood-stjerner som Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson og Mark Ruffalo, der skal lægge stemme eller udseende til spillets superhelte. (Foto: VALERIE MACON © AFP)

Meget af debatten handler om, at superheltene ikke ligner dem, vi kender fra filmene, og at stemmeskuespillet heller ikke bliver leveret af blandt andre Hollywood-stjernerne Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans og Mark Ruffalo.

- Jeg bliver sgu lidt irriteret, når jeg ser så mange mennesker brokke sig over noget, som de ikke ved, hvad er, siger spilekspert hos Troldspejlet Troels Møller og fortsætter:

- Jeg synes, at folk skal slappe lidt af, indtil de ved noget mere konkret om, hvordan spillet bliver.

Han mener tværtimod, at udviklerne har været gode til at lytte til særligt én ting, som spilfans ofte bliver sure over. Der kommer nemlig ikke de såkaldte mikrotransaktioner i spillet, som man kan bruge ekstra penge på, efter man har købt spillet.

- Det er ellers noget, folk altid er sure over. For man gider ikke at betale 5-600 kroner for at få et halvt spil, uddyber Troels Møller.

Der er mange følelser på spil

Men selvom udviklerne har sagt nej til mikrotransaktioner, og i øvrigt er kendt for at lave solide spil som for eksempel 'Tomb Raider', så er der en særlig grund til, at fans er så engagerede i debatten.

- Vi har at gøre med nogle meget højt elskede figurer. Folk skal lige vænne sig til, at der kommer et kæmpe spil med en masse penge bag, som ikke er ligesom filmene. Det er noget nyt.

- Fansene har set så mange film med Hollywood-skuespillerne de sidste ti år. Så folk har svært ved at forlige sig med, at det lige pludselig er nogle andre stemmer. Men det vil være alt, alt for dyrt for et spilfirma at kaste penge efter de her Hollywood-stjerner. Men det er de største stemmeskuespiller-stjerner, der er hyret til dette spil, så kan man ikke rigtig forlange mere, forklarer Troels Møller.

Både Thor, Hulk, Black Widow og Iron Man vil være at finde i det nye spil: 'Marvel's Avengers'. (Foto: Screenshot fra YouTube © Marvel/Square Enix/Crystal Dynamics)

Selvom spillet låner både superhelte og miljøer fra filmene, lover udviklerne, at det vil have 'sin helt egen historie'.

Samtidig forklarer udviklerne, at de ser det kommende spil som en 'levende verden', hvor der løbende vil blive tilføjet nye baner og superhelte, så spillere kan spille spillet i mange år fremover.

'Marvel's Avengers' udkommer den 15. maj 2020 til PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia og PC.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk