Streamede live fra soveværelset i 31 dage - nu har Ludwig slået stor rekord

Twitch-streameren Ludwig Ahgren har live-streamet 31 dage dage i træk.

Den 25-årige amerikaner Ludwig Ahgren er nu indehaver af rekorden for flest abonnenter på Twitch. (© Ludwig Ahgren/Twitch)

Forestil dig, at tusindvis af mennesker kigger ind i dit soveværelse, mens du sover, spiser, træner og har venner på besøg?

Det lyder ikke super rart, vel?

Ikke desto mindre har det været hverdagen for den amerikanske streamer Ludwig Ahgren den seneste måned.

Siden den 14. marts har han live-streamet fra sit soveværelse gennem streamingplatformen Twitch, men nu er det slut.

Det skriver medierne The Verge og BBC.

Det er dog ikke, fordi nysgerrige folk ikke gider at følge med mere. Det handler i stedet om, at Ludwig Ahgren har nået grænsen for, hvad han selv ville være med til – hvilket var 31 dage med non-stop streaming.

Nu har han flest abonnenter af alle

Det, Ludwig Ahgren har haft gang i, er en såkaldt "subathon", hvor brugerne forlængede en timer, der talte ned til slutningen af streamen, ved at tegne abonnement til amerikanerens profil.

Når brugeren valgte at abonnere for et beløb på 31 kroner, steg timeren således med ti sekunder, og derfor har de mange brugere konstant formået at forlænge streamen.

Det har rigtig mange brugere valgt at gøre.

Ludwig Ahgren gjorde honnør, da han overhalede Tyler 'Ninja' Blevins tidligere rekord for flest abonnenter på Twitch. (© Ludwig Ahgren/Twitch)

Den 13. marts – dagen inden Ludwig Ahgren begyndte sin subathon – havde han 1.730 abonnenter på Twitch.

Den 1. april var det steget til 160.000 abonnenter, den 13. april havde han 262.000 abonnenter, og da Ahgrens stream sluttede den 14. april amerikansk tid, havde han hele 282.000 abonnenter.

Dermed overhalede han en af verdens største streamere, Tyler 'Ninja' Blevins, som i april 2018 nåede op på 269.154 abonnenter.

- Der skete det, og du var en del af det, sagde Ludwig Ahgren, da antallet af abonnenter oversteg Tyler 'Ninja' Blevins.

- Dette er den nye rekord for flest abonnenter på Twitch nogensinde. Holy Shit, det er vildt, fortsatte Ahgren ifølge mediet Kotaku.

Tyler 'Ninja' Blevins tog det dog ikke alt for tungt, da han lykønskede sin overmand med den nye Twitch-rekord.

- Rekorder er til for at blive slået, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var en lille smule trist. Men tillykke Ludwig Ahgren med den nye rekord, skrev Tyler 'Ninja' Blevins på Twitter.

Tjener milioner på at streame - og dog

Ludwig Ahgrens succesfulde live-stream fra soveværelset har ikke kun sikret ham en Twitch-rekord, den har også sikret ham millioner af kroner i omsætning.

Streamen inkasserede ham nemlig løbende store summer, da han, udover det faste abonnementgebyr på 31 kroner, også fik tildelt donationer af de mange brugere, der så med.

For nogle dage siden var der blevet doneret over tre millioner kroner, og det beløb er givetvis steget sidenhen.

Ifølge Ludwig Ahgrens egne beregninger kan han dog ende med kun at slippe afsted med cirka 0,6 procent af den store indtjening.

Twitch tager nemlig en stor del af pengene, da han tidligere har indgået en aftale med streamingplatformen om et partnerskab.

Og derudover skal han betale en stor del af pengene til skat i Californien, hvor han streamer fra, samt et beløb til forskellige moderatorer, der sørgede for, at chatten ikke blev fyldt med krænkende beskeder.

Ludwig Ahgren har desuden lovet at give en del af pengene til velgørenhed.

Facebook
Twitter