Gense eller genhør: Her er de bedste DR-programmer med Kim Larsen

I anledning af sangerens død genudsender DR en række programmer om Kim Larsen.

I anledning af Kim Larsens død genudsender DR en række af de bedste programmer med den folkekære sanger. (Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen © Scanpix)

Søndag morgen sov Kim Larsen ind, 72 år gammel. Omgivet af sin hustru og sine seks børn.

Hans sange blev soundtracket til selve livet for generationer af danskere. Ved sin død efterlader han et tomrum hos mange, der voksede op til lyden af Kim Larsen.

Igennem årene har Danmarks Radio flittigt spillet hans musik og ofte givet seere og lyttere mulighed for at møde Kim Larsen.

Her er et udpluk af de bedste og de seneste programmer om den netop afdøde nationalskjald.

'Besøgstid' på P1

I programmet ‘Besøgstid’ på P1 har radioværten Karen Secher haft hundredvis af samtaler med kendte og ukendte danskere. I 2012 mødte hun Kim Larsen.

Tæt på 'Værsgo' på P6

P6 Beat sendte i 2017 et temaprogram, der gik tæt på Kim Larsens album ‘Værsgo’, der blandt andet indeholder numrene ‘Nanna’ og ‘Hvis din far giver dig lov’.

Kim Larsen - folkets sanger (DR 2)

I efteråret 2015 sendte DR 2 en tv-dokumentar om Danmarks ‘ubetinget største sangskriver’, Kim Larsen, som der stod i programomtalen. I programmet fremfører Carl Emil Petersen (Fhv. Ulige Numre) blandt andet en nyfortolkning af hans sangskat.

DR 2 rydder fladen - se med live

Det meste af søndag sender DR 2 desuden programmer med Kim Larsen, blandt andet da han lagde vejen forbi talkshow-værten Clement Kjærsgaard.

FacebookTwitter