George Michael kommer til Danmark

Lørdag 30. august i år spiller verdensstjernen George Michael i Parken i København, for at sige tak til sit loyale danske publikum med "The Final One".

Dette bliver den sidste koncert på verdensturneen "25 Live Tour", der markerede George Michaels 25-års jubilæum som musiker og sanger.

Koncerten i Parken vil indeholde numre, som han ikke tidligere har spillet på dansk grund.

Med koncerten vil pop-kunstneren gerne sige tak til et loaylt dansk publikum.

Denne turné startede helt tilbage i september 2006 i Barcelona og bragte ham til Danmark to gange, hvor han begejstrede fans og anmeldere og i alt solgte 116.000 billetter.

George Michael har således tilbragt de sidste 20 måneder med at underholde og glæde 1.3 millioner fans over hele Europa med populære numre fra hans enorme katalog.

Det er blevet til sammenlagt 79 koncerter og festen fortsætter denne sommer, hvor han spiller yderligere 22 koncerter i USA og Canada.

Vil slutte af med manér

En turné, som har været så stor en succes, skal afsluttes med manér og for ikke at skuffe sine aldeles dedikerede danske fans, der var medvirkende årsag til at koncerterne i Danmark blev så fantastiske, kommer han en sidste gang til Danmark med showet "The Final One".

Titlen er en reference til hans udsolgte koncert på Wembley Stadium i England i 1986, da han og Andrew Ridgeley spillede en allersidste koncert sammen og lukkede det populære band Wham.

Billetprisen for en plads i parken starter ved 580 kroner og slutter ved 950. Billetsalget starter mandag 4. august kl. 10