Ghita Nørby går fra forestilling på Det Kongelige Teater

Skuespilleren Ghita Nørby forlader forestillingen "Kat på et varmt bliktag" på Det Kgl. Teater, hvor hun skulle have fejret 50 års jubilæum dette forår. Årsagen er kaotiske prøver og aflysninger. Teaterchefen erkender, at han har truffet mange forkerte beslutninger.

Skuespilleren Ghita Nørby forlader forestillingen "Kat på et varmt bliktag" på Det Kgl. Teater, hvor hun skulle have fejret 50 års jubilæum dette forår.

Årsagen er endnu et kaotisk prøveforløb. Denne gang på Tennessee Williams' klassiker "Kat på et varmt bliktag", som får nye hovedkræfter og ny instruktør en uge før premieren.

Det er Jørgen Reenberg og Henning Jensen, der er sygemeldte, og premieren er udskudt til 29. april. De samme skuespilleres sygdom ramte i december repremieren på "Indenfor murene".

Teaterchef Michael Christiansen siger, at han i bakspejlet må erkende, at mange beslutninger, han har truffet i forbindelse med de sygdomsramte forestillinger, har været forkerte.

I en pressemeddelelse fastslår Michael Christiansen dog, at Ghita Nørby stadig er på kontrakt på teatret.

- Hvad angår festligholdelsen af Ghita Nørbys 50 års jubilæum som skuespiller, vil teatret senere meddele, hvornår dette enestående jubilæum bliver fejret, skriver Michael Christiansen.

FacebookTwitter