Gina Jaqueline er i aften nomineret til fire priser: 'Der har været grænseoverskridende episoder'

’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ er nomineret ved årets Reality Awards, der løber af stablen i aften.

Gina Jaqueline arbejder lige nu på en bog, og i aften er hun nomineret til flere priser ved Reality Awards. (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen © Scanpix)

Er sugardating prostitution eller ej? Spørgsmålet var en af de helt store debatter i det forgangne år på grund af den populære og omdiskuterede programserie på DR3 ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’.

Hovedpersonen selv, Gina Jaqueline, er efterhånden træt af debatten. Det fortalte hun, da hun i dag medvirkede i TÆT PÅ på dr.dk, hvor brugerne kunne stille hende spørgsmål.

LÆS ALLE SPØRGSMÅL OG SVAR FRA GINA JAQUELINE LIGE HER.

- Jeg har været rigtig træt af hele den gråzone-prostitutionsdebat, fordi jeg ikke har behov for at dømme, hvad der er prostitution, og hvad der ikke er. Det er for mig ikke specielt interessant eller noget, der kan få mit pis i kog. Jeg føler ikke, at det er mit ansvar, siger hun.

Nomineret til flere priser

I aften skal Gina Jaqueline til Reality Awards, for hun og programmet, hvor vi følger hendes liv i ni måneder, er nemlig nomineret til seks priser – heriblandt årets karakterdrevne program.

Men det har ikke været uden konsekvenser for Gina Jaqueline at medvirke.

Programmet blev efter 'Skam' det mest streamede på DR TV i 2017, og det har været et af de mest debatterede i 2017. Hendes tv-optræden har gjort hende til et kendt ansigt, men på grund af eksponeringen, kan Gina Jaqueline og kæresten ikke altid færdes, som det passer dem, og der har været ”grænseskridende” episoder.

- En har skubbet til mig i et supermarked, et par teenage-piger har grinet bag ryggen på mig, en ekskæreste er blevet crazy over for mig, og nogle folk hader mig bare. Heldigvis er det ikke en særlig stor procentdel, føler jeg.

Nomineringer ved Reality Awards

  • Årets par: Gina Jaqueline og 'Advokaten'

  • Årets kvindelige deltager

  • Årets newcomer

  • Årets bemærkning: "Så vil jeg ligne en luderagtig, hvilket jeg jo ikke rigtig er lige pt. Jo, det er jeg jo nok, men ikke på den der måde, du ved, hvor jeg er escortpige, så det har jeg jo heller ikke lyst til at ligne på noget som helst tidspunkt."

  • Årets karakterdrevne program

  • Årets caster

- Man bør ikke lege med relationer

Under programmet har Gina Jaqueline forsøgt at undgå de mange kommentarer på sociale medier – men hun har dog også meget positiv respons, siger hun.

- Jeg har ikke læst med på diverse platforme for at beskytte mig selv for det værste. Jeg har fået overvejende flest positive henvendelser - sendt direkte min vej.

Gina Jaqueline drømmer stadig om at blive skuespiller, og lige nu er hun ved at føre forfatterplanen ud i livet, da hun skriver en bog i samarbejde med Turbineforlaget. I dag har Gina Jaqueline lagt sugardating bag sig og har fået en fast kæreste. Og hun kan ikke se sig selv vende tilbage til sugardating, og hun vil heller ikke anbefale det til andre.

- Det kan jeg på ingen måde. Jeg mener ikke, at man bør lege med relationer. Hvis man absolut vil sugardate, vil mit eneste råd være udelukkende at date folk, de alligevel ville have datet, hvis ikke der var fordele i det.

Hun mener nemlig, at det har en klar bagside.

- Bagsiden er, at det bliver svært at knytte sig til andre, og ægte relationer bliver hurtigt en by i Rusland. Du snyder dig selv for alle de ting livet i bund og grund handler om. Du lever ikke autentisk.

Facebook
Twitter