Gotta catch ’em all: Nu kommer første Pokémon Go-datingsite

Pokémon-bølgen er over os, og datingsitet Pokédates er nu en realitet.

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu håber en amerikansk virksomhed på at kombinere Pokémon og dating. (Foto: Tiziana Fabi © AFP or licensors)

Pokémon Go har i den seneste tid fyldt meget i både danske og internationale medier.

Spillet udkom 6. juli, og inden for bare 24 timer blev Pokémon Go det mest populære spil på App Store i USA.

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie CNBC.

Denne popularitet har datingfirmaet Project Fixup nu taget konsekvensen af og lavet et datingsite, hvor Pokémon-interesserede singler sammen kan gå på jagt efter Pokémon-figurer.

Datingsite for Pokémon-singler

På Pokédates bliver singler matchet med hinanden baseret på en række personlige spørgsmål, som de har besvaret inden.

Herefter matcher folkene fra datingfirmaet Project Fixup folk, og arrangerer en date mellem to eller flere personer med et specifikt mødested og tidspunkt.

Den første Pokédate er gratis, og eksisterende brugere kan optjene flere gratis dates ved at anbefale datingsitet til deres venner.

Firmaet Project Fixup, der ligger i Chicago, er i USA kendt for at bringe singler sammen gennem særlige temadates, og udviklerne tror også på kombinationen med dating og Pokémon Go.

- Lige da Pokémon Go udkom, vidste vi, at det var perfekt for vores brugere. Pokémon Go har taget verden med storm, og det er sjovere at spille med en partner, siger Sarah Press, der er direktør i Project Fixup.

Folk dater allerede med Pokémon Go

Allerede en uge efter at Pokémon Go udkom, begyndte folk at bruge spillet til mere end bare at fange Pokémon-figurer.

I USA er der flere eksempler på, at folk har fundet hinanden ved hjælp af spillet, og Pokémon Go er også blevet downloadet flere gange end dating-appen Tinder.

Onlinemagasinet Mashable har tidligere skrevet, at Pokémon Go kunne bruges til at date, og her udtrykte en af brugerne, at Pokémon Go var en simpel og billig aktivitet til en date, som vedkommende planlagde at gøre igen.

Pokédates er indtil videre kun tilgængelig for folk i USA.

FacebookTwitter