Grevinde Alexandra er ligeglad med negative kommentarer om ny single: Man skal gøre det, der gør en glad

Grevinde Alexandra får både ris og ros for hendes single 'Wash Me Away'.

- Jeg har ønsket at dyrke mit sanggen, og det er ikke første gang, jeg synger. Jeg har blandt andet sunget på Rigshospitalet, og der er flere, der har sagt, jeg burde gøre noget med min sangstemme, fortæller grevinde Alexandra. (Foto: © Billede fra Aftenshowet, (c) DR)

Siden hun i sidste uge udgav singlen 'Wash Me Away', har grevinde Alexandra fået blandede reaktioner i medierne.

Sangen har ligget nummer et på iTunes, og B.T.'s underholdningschef Maiken Wexø mener, befolkningen skal give grevinden fuld opbakning, mens Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo kalder singlen 'et skoleeksempel på, hvordan det ikke skal gøres'.

Men det generer hende ikke, hvis folk synes, sangen er dårlig. Sådan lød det, da grevinde Alexandra gæstede Aftenshowet på DR1 mandag aften.

- Jeg siger bestemt ikke, jeg er professionel sanger. Og hvis der er nogen, der siger, jeg ikke kan synge, så er det fint. Det er bare en sang, og det er for velgørenhed, siger Alexandra om sangen, der er lavet til den svenske velgørenhedsorganisation 'Star For Life', som hjælper fattige og udsatte børn i det sydlige Afrika.

0:00

Grevinden bliver dog bakket op både af Linse Kessler og den konservative justitsminister Søren Pape Poulsen, der også er gæster i programmet.

- Der er ikke nogen, der kan sige, du ikke kan synge, for det lød jo virkelig dejligt. Du kan jo synge, og det kan man ikke tage fra dig, lyder det fra Linse Kessler, mens Søren Pape Poulsen roser grevinden for at være modig.

- Folk kender dig jo fra forskellige sammenhænge, og man blotter sig lidt med at udgive en sang. Det synes jeg er modigt, siger justitsministeren.

I videoen herunder kan du se et klip fra Aftenshowet, hvor grevinde Alexandra fortæller om, at hun er et nyt sted i sit liv:

En win-win situation

Grevinde Alexandras sang blev dog holdt hemmelig indtil udgivelsen, og ikke engang pladeselskabet Sony Music vidste, at sangen kom fra den forhenværende prinsesse.

- Vi har taget et skridt af gangen, og Søren Mikkelsen, som har skrevet sangen og jeg skulle have tillid til hinanden, og vi arbejdede to dage på den her sang. Da han blev glad for det, sendte han sangen videre til Sony, som ikke vidste, det var mig, der sang. Så jeg følte mig beskyttet hele vejen, siger hun.

For grevinden er det allervigtigste dog, at hun gør noget, der føles rigtigt for hende.

- Man skal gøre noget, der gør en glad. For mig er det her en win-win situation, for jeg har haft så meget glæde af at lave den her sang, og samtidig går det til et godt formål. Man er aldrig for gammel til at prøve noget nyt, lyder det fra grevinden, der heller ikke vil afvise, at der kunne komme flere numre fra hende.

- Man skal aldrig sige aldrig, siger hun.

Grevinde Alexandra skal også optræde med den nye sang. Det sker den 10. november i Malmø Arena under et velgørenhedsarrangement.