Gulddreng/Malte ser tilbage: Fra havregrød til helikopterbryllup

Malte Ebert reflekterede over Gulddrengs kommercielle succes, da læserne affyrede deres spørgsmål.

Igennem fire afsnit har danskerne fået et indblik i Malte Eberts liv på DR3. Han er manden bag fænomenet Gulddreng – hans alterego, der høster priser, laver hits og score damer.

Snart er Gulddreng fortid, og Malte Ebert skal genopfinde sig selv. I dag havde dr.dk’s læsere chancen for at stille Gulddreng/Malte spørgsmål.

Et af spørgsmålene var, hvad han var mest stolt over at have opnået som Gulddreng. Svaret giver et godt indblik i, hvor meget forvandlingen fra Malte Ebert til Gulddreng vendte op og ned på hans liv.

- Da jeg vandt publikumsprisen til DMA, som i min verden er en af de mest prestigefyldte awards, man kan vinde som musiker i Danmark. Et halvt år forinden sad jeg i en lille lejlighed på Østerbro og levede af rugbrød og havregryn.

Og som Gulddreng har Malte Ebert været god til at holde facaden. Resterne af Malte Ebert blev gemt godt væk fra pressen, og to personligheder skulle nu takles.

Derfor ville ’Trine’ gerne vide, om han havde svært ved at skelne mellem alteregoet og privatlivet – og hvad familien sagde til det hele.

- Måske min familie havde svært ved at skelne, da jeg ankom til min storebrors bryllup i en helikopter, men ellers har det ikke været noget problem, lød svaret.

I perioder var der nemlig fart på, og da der ved et uheld blev lavet en koncertbooking på brorens bryllupsdag, måtte man stille en helikopter til rådighed, så han kunne nå det hele.

Og så var der også plads til spørgsmål i den mere muntre ende:

Hvem laver flest damer - Malte eller Gulddreng ? Og frygter du, at de vil savne Gulddreng?

- De laver cirka lige mange damer. Jeg frygter det ikke, men jeg ved, at de kommer til det.

Brugeren 'Remee' havde også et spørgsmål:

Hej Malte, jeg er gigantisk fan af Gulddreng og vil bare gerne vide - kommer der et hit til, inden du stopper? Jeg har brug for det....

- På én betingelse. Du slår op med Mathilde.

FacebookTwitter