Guldtuben afbrudt af brandalarm

Prisuddelingsshowet i Royal Arena blev afbrudt kortvarigt.

Flere end 7.200 fans har købt billet til begivenheden i Royal Arena i København. Der bliver uddelt priser til de personer, der har gjort størst indtryk på sociale medier. (Foto: DR)

For en kort stund blev det populære prisuddelingsshow Guldtuben i Royal Arena i København afbrudt på grund af en brandalarm, og gæsterne evakueret.

Hovedstadens Beredskab oplyser, at de er til stede, og der er kontrol over situationen. Showet kunne begynde igen efter omkring et kvarter.

Det blev afbrudt, da aftenens vært youtuberen Rasmus Brohave var i gang med at præsentere en pris på scenen. Da showet begyndte igen, sagde han, at brandalarmen var gået i gang på grund af ild i nogle popcorn.

Det bekræfter administrerende direktør i Royal Arena Dan Hammer over for Ekstra Bladet.

- En portion popcorn er brændt på i popcornmaskinen. Vores effektive detektorer satte evakueringssystemet igang. Det, der er sket, er rigtigt, rigtigt uheldigt, siger han til avisen.

DR Nyheders reporter på stedet fortæller, at der var mange børn og unge, der græd på grund af chokket.

Guldtuben et et show, hvor der bliver uddelt priser for video- og indholdsskabere på sociale medieplatforme som Youtube og Instagram. Omkring 7.200 fans har købt billet til begivenheden.