Hans Otto Bisgaard er rasende

Den ellers så rare mediemand Hans Otto Bisgaard sagde selv nej tak til Langelandsfestivalen i år. Derfor mener han, at festivalledelsens udtalelse om en fyring er "dødsyg".

- Jeg tror aldrig, man har oplevet mig vred i fuld offentlighed. Men det her har jeg ikke fortjent.

Sådan udtaler en af Danmarks mest elskede medieperson-ligheder, Hans Otto Bisgaard, efter at Langelandsfestivalens nye ejere har fyret ham som konferencier på festivalens store scene.

Grunden til, at den yngre mediemand Bubber i stedet har fået jobbet, er, at Bisgaard "aldersmæssigt ikke længere passer til festivalens målgruppe".

Vred over "dødsyg" udtalelse

Men der er slet ikke tale om en fyring. Hans Otto Bisgaard, der er 61 år, oplyser nemlig til Fyns Amts Avis, at han selv for mere end et halvt år siden meddelte Langelandsfestivalen, at han ikke er til rådighed.

- De har flyttet festivalen en uge, så den nu falder sammen med cykelløbet Post Danmark Rundt, hvor jeg er kommentator. Så jeg meddelte festivalen, at jeg ikke kan komme til Langeland i år, siger Hans Otto Bisgaard til Fyns Amts Avis.

Derfor kalder den ellers så venlige Hans Otto Bisgaard festivalledelsens fyring med hans alder som begrundelse for "en dødsyg, røvsmart og mærkelig udtalelse".

Facebook
Twitter