Henrik Hall fra Love Shop er død

Musiker, sanger og medlem af Love Shop, Henrik Hall, er død 62 år gammel. Han har i længere tid kæmpet mod en kræftsygdom.

Musiker, sanger, sangskriver og medlem af gruppen Love Shop, Henrik Hall, er død 62 år gammel.

Hall, der for få år siden tog hul på en solokarriere, har gennem længere tid kæmpet mod en kræftsygdom. Ifølge BT.dk døde Hall i sit hjem natten til torsdag.

- Den er god nok, men jeg er nødt til at sige "ingen kommentarer", for jeg kan simpelthen ikke tale om det, sagde en berørt Love Shop-sanger Jens Unmack til ekstrabladet.dk i dag, da nyheden kom ud.

Havde planlagt turne

Jens Unmack og Henrik Hall havde ellers planlagt en række koncerter i foråret med det fælles band rundt i landet.

Henrik Hall måtte i efteråret melde afbud til de planlagte koncerter med Love Shop sidste år på grund af sin sygdom. Han var dog på scenen igen på spillestedet Vega for at optræde for sine fans.

- Det var med opbuddet af sine yderste kræfter, Henrik Hall sidst i november kunne rejse sig fra sygesengen for to aftener at stå på scenen i Store Vega sammen med Love Shop, og der lade sig hylde som den lysende stjerne han var og nu for altid vil være, skriver pladeselskabet A:larm Music i en officiel meddelelse i dag.

Sen med solid solodebut

Den mundharpespillende Henrik Hall debuterede i en moden alder som solokunstner med sit første album i eget navn - det fik kort og godt titlen "Solo" og udkom i 2006. Siden udgav han cd'en "Chok, Suk Og Koma", der udkom i 2008 - samme år som han også spillede på blandt andre Roskilde Festival.

Sidste år udgav Love Shop - efter en længere pause - albummet "Frelsens Hær", der fik gode anmeldelser. Det var det første album uden guitaristen og produceren Hilmer Hassig, der omkom ved en trafikulykke i 2008.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk