Her er Roskildes hurtigste pik og patter

Det årlige nøgenløb på årets Roskilde Festival har fundet sine vindere i de to kategorier, afklædte mænd og afklædte kvinder.

Der blev klasket, plasket og lemmedasket, da årets nøgenløb på Roskilde Festival fandt sine vindere.

Tempoet var højt i løbet, og vinderne måtte lade henholdsvis penis og patter dingle løs, før sejren kom i hus.

Løbet var igen i år et populært tilløbsstykke, og flere hundrede tilskuere samt et større opbud af journalister og fotografer havde trodset kulde og smat for at være på pletten.

Suveræne AndersenHos mændene vandt Hans Kristian Andersen, der også vandt sidste år og forørvrigt er tidligere Danmarksmester i 400 meterløb. Han var ene mand om ikke at skvatte, og han vandt derfor i suveræn stil.

Sidste års vandgrav var fjernet men delatgerne slap ikke for at blive våde, da der ved målstregen var opsat en vandvæg der sørgede for at gøre de nøgne kropper drivvåde.

Selv om der kun blev løbet splitter Hans-Jørgen i tre omgang, distancerede han sine konkurrenter med en halv omgang, og Hans Christian Andersen kan derfor kalde sig selv for Roskildes hurtigste diller.

Igen, igen.

Lisa hurtigste kvindeEn ekstra udfordring til løberne var vejret, hvor regnen havde gjort sit til at gøre underlaget glat og mudret. Men de insisterende nøgenmotionister lod regn og mudder være regn og mudder. I stedet tog de pik og patter med sig og løb rundt i de klassiske tre omgange. Og selv om alle stort set måtte ned i og bide i det våde mudder, så var det op igen.

Hos kvinderne vandt Lisa, der gerne løber uden en trævl på kroppen, men ikke bryder sig om at fortælle sit efternavn. Men det kan ikke tage sejren for den danske nøgenløber, der kan prale af at have Roskildes hurtigste bryster.

Et højdepunkt på RoskildeDe to vindere løb om kap med 18 andre løbere, der alle var beredte på at vinde løbet. Men de havde ikke i klædt sig den rette taktik for de 18 nøgne menneske måtte sande, at hverken Lisa eller Hans Christian var til at tage fusen på.

Nøgenløbet på Roskilde Festival er en begivenhed, der har vokset sig større gennem årerne. Det er festivalradioen, der står for arrangementet, og også for præmierne, der blandt andet består af gratis adgang til næste års festival.

Facebook
Twitter