10 år siden sidste afsnit blev sendt: Her er 5 legendariske øjeblikke fra 'Boogie'

Destiny's Child, 50 Cent og Nik & Jay var blandt de mange kendisgæster i programmet.

Lise Rønne. Mikkel Herforth. Huxi Bach. Saseline Sørensen. Andrea Elisabeth Rudolph.

Har du fået fugtige øjne endnu?

Hvis du var ung og musikinteresseret i perioden 2002-2010 kan du garanteret huske fornemmelsen af at komme hjem om eftermiddagen og tænde for DR1 for at se 'Boogie'.

Måske kan du også huske at have været trist, da 'Boogie' sendte for sidste gang den 17. december 2010 - altså for præcis 10 år siden i dag.

Det legendariske musikprogram, hvor hippe unge værter præsenterede tidens hotteste musikvideoer var 'must-watch-tv', hvis man ville gøre sig forhåbninger om at se den nye musikvideo med Linkin Park eller Good Charlotte.

Da 'Boogie' begyndte at sende, kunne man nemlig ikke bare gå på Youtube og finde en hvilken som helst musikvideo. Man var nødt til at tænde for sit fjernsyn og tune ind på for eksempel MTV - eller 'Boogie'.

Udover musikvideoerne lavede 'Boogie' også tonsvis af interviews med musikere og andre kendte, og det er der gennem tiden kommet masser af genialt tv ud af.

Huxi gav 'Jackass'-stjerne en lussing

Rasmus Gejl, der var med til at producere programmet i alle ni år, husker at et af de mest mindeværdige øjeblikke i programmets historie opstod helt spontant: da Huxi Bach gav Wee Man fra 'Jackass' en lussing.

- Det var ikke Huxis egen idé at give Wee Man en flad. Idéen kom fra redaktøren i øresneglen i øjeblikket, og så tog Huxi en hurtig beslutning - helt i 'Jackass'-ånden, fortæller han.

Et andet gyldent øjeblik opstod, da 'Boogie'-vært Mikkel Herforth lagde arm med rapperen 50 Cent. Denne gang var det ikke en redaktørs påfund, men derimod en seer, der havde givet Mikkel udfordringen.

- At Mikkel turde er et godt eksempel på, hvorfor han var en perfekt 'Boogie'-vært. Han var nervøs før det interview, men gennemførte alligevel armlægningen, mindes Rasmus Gejl.

Det var ikke den eneste gang, Mikkel Herforth endte i underholdende situationer med verdensstjerner. Under et interview med Destiny's Child kaldte han de tre kvindelige medlemmer smukke og forsøgte at give dem sit telefonnummer.

- Han forsøgte samme trick med både Britney Spears, Jennifer Lopez og Kylie Minogue, beretter Rasmus Gejl, der har været med til at udvælge de 5 legendariske øjeblikke fra programmet, som du kan se i videoen herover.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk