Legendarisk Backstreet Boys-album fylder 25 i dag: Se danske teenagefans gå helt i selvsving

De mest dedikerede fans var kommet dagen i forvejen.

"DE ER BARE SÅ DEJLIGE!"

"DE SER HERREGODT UD!"

Horderne af teenagere var mere end almindeligt begejstrede, da det amerikanske boyband Backstreet Boys gav koncert i Vega i København den 6. december 1996.

I klippet i toppen af artiklen kæmper den udsendte reporter fra 'DR2 Nyt' med at få nogle af de mange fremmødte fans i tale, men må primært tage til takke med skrig og hvin som svar.

Idoldyrkelsen understreges af, at de fleste fans med tusch har skrevet navnene på medlemmerne af drengegruppen i ansigtet.

Legendarisk album

Nogle måneder tidligere, den 6. maj 1996, var bandets selvbetitlede debutalbum 'Backstreet Boys' udkommet og blev en svimlende succes.

Selvom det kan lyde helt fjollet i disse tider, hvor musikudgivelser straks kan streames i hele verden, udkom det i dag 25 år gamle album i første omgang ikke i USA, men kun i lande som Canada, Japan og i Europa.

Her nåede det at sælge mere end 10 millioner eksemplarer, før det året efter udkom i en revideret udgave i USA.

Albummet indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange så som 'Quit Playing Games (With My Heart)' og 'We've Got It Goin' On'.

Backstreet Boys eksisterer stadig og udgav så sent som i 2019 albummet 'DNA', der blev nummer 1 på den amerikanske Billboard 200-hitliste.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk