Husker du drengen fra Terminator 2? Han vender tilbage med Schwarzenegger 

Edward Furlong, der som 13-årig spillede rollen som John Connor, er med i den nye Terminator: Dark Fate. 

Skuespilleren Edward Furlong, der var med i Terminator 2, vender tilbage i den nye Terminator: Dark Fate. (Foto: © Gilbert Carrasquillo, (c) Getty images)

Den årlige messe Comic Con i den amerikanske by San Diego er i fuld gang i disse dage.

Arrangementet, der startede i 1970 som en hyldest til tegneserier, har siden udviklet sig til også at være en vigtig markedsførings-begivenhed i underholdningsbranchen.

Traditionen tro bliver der lanceret nyheder inden for film- og tv-verdenen, og denne gang var ingen undtagelse.

Under en paneldebat med holdet bag den kommende film 'Terminator: Dark Fate' kunne producer James Cameron således fortælle til tilskuerne, at en gammel Terminator-kending vender tilbage til biograf-lærredet: Edward Furlong, der spillede rollen som John Connor, menneskehedens sidste håb, i Terminator 2.

Dermed bliver et originalt trekløver for første gang genforenet siden filmen fra 1991, da også Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger vender tilbage til deres velkendte roller som henholdsvis Sarah Connor og Terminator.

James Cameron kom dog ikke nærmere ind på, hvad John Connors rolle i filmen vil indebære.

I'll be back!, lyder den berømte one-liner, som Arnold Schwarzenegger sagde i den første Terminator-film fra 1984. Nu har han tilbage i rollen som The Terminator for sjette gang. (Foto: © CHRIS DELMAS, Scanpix)

Liv og karriere tog en drejning

Edward Furlong startede sin skuespilkarriere med et brag, da han som helt ukendt teenager fik rollen som John Connor i 'Terminator 2', der blev en kæmpe succes i alverdens biografer.

Han vandt desuden en MTV Movie Award i kategorien for bedste gennembrudsrolle.

Efterfølgende fik han en række roller - blandt andet i film som 'Little Odessa', 'Før og efter' og 'American History X'.

Hans liv og karriere tog dog en drejning, da han røg ind i et stofmisbrug.

- Jeg var en pæn dreng, men Hollywood fuckede mig op. Masser af penge og fri kokain vil forvandle enhver til narkoman. Jeg var på heroin og kokain. Det var uhyggeligt, forklarede han til magasinet People i 2006.

'Terminator: Dark Fate' er en direkte efterfølger til 'Terminator 2: Judgement Day', og vil derfor ignorere de tre seneste film i serien.

Filmens instruktør Tim Miller fortalte, at filmen bliver 'R-rated', hvilket betyder, at man i USA skal være mindst 17 år for at kunne købe billet.

'Terminator: Dark Fate' får dansk premiere d. 31. oktober.