Husker du ham her? Verdenskendt forsanger kommer på fynsk festival

Sangeren Michael Stipe fra bandet R.E.M. kommer forbi Heartland Festivalen og Egeskov Slot på Fyn til sommer.

Michael Stipe kan opleves på Egeskov Slot, når Heartland finder sted fra 2. til 4. juni.

Hvilken betydning har egoer i alt fra kunst, kultur og litteratur til reality-tv?

Det skal Michael Stipe og Douglas Coupland diskutere, når de besøger festivalen Heartland.

Martin Krasnik skal være moderator, når de to kunstnere også vil komme med deres bud på, hvad folk vil se, når de er blevet trætte af reality-tv, hvordan selvet blev til et brand, og om en twitterprofil kan blive præsident i USA.

Har markeret sig som kritikere

Michael Stipe er kendt som sanger i det nu opløste band R.E.M, men har også markeret sig som kunstner, miljøaktivist, filmproducent og har også blandet sig i debatten om den politiske udvikling i USA.

Den canadiske forfatter Douglas Coupland fik sit internationale gennembrud med romanen ’Generation X’, og han er kendt for at være kritiker af den vestlige populærkultur.

- Kan du huske dengang folk plejede at sige ’han/hun er på et egotrip’? Jeg har ikke hørt det i måske 20 år. Egoer har ikke været diskuteret i offentligheden i, ja, ca. 20 år. Det er en af de ting, der er så yt, at det er in, udtaler Douglas Coupland som en lille smagsprøve for debatten ifølge pressemeddelelsen.

I øvrigt er det også offentliggjort, at kunstneren Olafur Eliasson og den oscarnominerede filminstruktør Joshua Oppenheimer, der blandt andet er kendt for dokumentarfilmen 'The Act of Killing', vil komme forbi Egeskov Slot for at diskutere, om kunstnere kan og skal påvirke verden.