Hvem bliver årets P3 Talent, og hvem vinder 100.000 kroner?

P3 har i dag offentliggjort de sidste nominerede til årets P3 Pris og P3 Talent.

Alex Vargas, Anya, Liss og Karl William er blandt de nominerede. (Foto: Torben Larsen og Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Et århusiansk band, der blandt andet tæller Pharrel Williams blandt sine fans, en soulsanger fra Hørsholm og et 25-årigt stortalent er blandt de nominerede, når P3 fejrer dansk musik og danske kunstnere ved årets P3 Guld prisfest.

I år er det Alex Vargas, Liss, Phlake og Karl William, der udgør de nominerede til P3 Gulds fornemste pris - P3 Prisen, der overrækkes sammen med en check på 100.000 kr.

P3 retter med P3 Talentprisen også spotlightet mod dem, der i fremtiden vil levere lydsporet til danskernes hverdag. De fire nominerede i den kategori er Lord Siva, Chinah, Anya og Benal,

Lyttere vælger vinderen

De nominerede i den sidste kategori - P3 Lytterhittet – er i denne uge blevet bestemt af P3’s lyttere, der har haft mulighed for at vælge mellem numre, der har været højt placerede på dette års spillelister på P3. Lytterne har løbende kunne stemme på otte numre, der har dystet mod hinanden to og to og har i løbet af ugen sendt ’7 Years’ af Lukas Graham, ’Shackled Up’ af Alex Vargas og ’For Evigt’ af Volbeat i finalen.

Klokken cirka 17.50 i dag afholdes den sidste battle mellem Gilli med ’Tidligt Op’ og MØ med ’Final Song’. Herefter er det samlede felt til P3 Lytterhittet også endeligt på plads.

Vinderne af de tre priser vil blive offentliggjort live, når P3 Guld showet løber af stablen på næste fredag klokken 21. Under showet, der bliver sendt direkte på DR3, kan seere og publikum opleve både Burhan G, Chinah, Karl William, Alex Vargas, Liss og Phlake på scenen i Koncerthuset.

Facebook
Twitter