International succes for Knud Romer-roman

Knud Romer har ikke bare herhjemme fået succes med sin roman "Den som blinker er bange for døden". Ny har Tysklands mest prestigefulde forlag købt bogen til udgivelse.

Knud Romers debutroman "Den som blinker er bange for døden" er netop blevet solgt til udgivelse på Tysklands mest prestigefulde bogforlag, Suhrkamp/Insel Verlag.

Det er første gang en dansk forfatter udkommer på Suhrkamp, der udgiver de største og vægtigste navne i tysk litteratur.

Herudover er romanen solgt til udgivelse i Norge og Sverige, og der foreligger pt. bud fra Holland. Også fra Spanien, Israel, England og USA er der kommet henvendelser om bogen.

5.000 eksemplarer på en måned

"Den som blinker er bange for døden" fik en overvældende modtagelse af anmelderne og strøg direkte ind på toppen af bestsellerlisterne. Bogen har solgt 5000 eksemplarer på en måned, og 4. oplag er i trykken.

Knud Romers 'granatchok' af en debut har forplantet sig ud over landets grænser og gav anledning til en lang omtale i juli-nummeret af det amerikanske tidsskrift Publishing Trends - www.publishingtrends.com.

Romanen er netop blevet nomineret til DR's bogpris 'P2 Romanprisen'.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk