'It's my party' af A.J. Kazinski

Forfatterduoen bag succes-krimien 'Den sidste gode mand' har skrevet en novelle om en teenagepige, der holder fest - eller gør hun?

I løbet af 2012 skriver 10 danske forfattere noveller inspireret af anonymt indsendte hemmeligheder. Marts måneds novelle er skrevet af A.J. Kazinski.

A.J. Kazinski er det navn, som Jacob Weinreich og Anders Rønnow Klarlund bruger, når de skriver krimier sammen.

De debuterede i 2010 med den metafysiske thriller 'Den sidste gode mand' om politimanden Niels Bentzon med de særlige evner og hans desperate forsøg på at finde de sidste gode mennesker i verden før en gådefuld seriemorder når frem til dem.

Bogen gav Kazinski-folkene et stort gennembrud og indbragte dem prisen for årets bedste roman i Frankrig, Prix Relay 2010, og prisen for årets bedste danske krimidebut.

Pigen der ikke holdt fest

A.J. Kazinskis hemmeligheds-novelle er dog ikke nogen krimi, men en beretning fra en teenagetid, der i allerhøjeste grad også kan være fyldt med drama og bedrag.

Novellen er inspireret af hemmeligheden: "Mine forældre var ude en aften og jeg var alene hjemme. Jeg gik alene rundt og fik stuen til at se ud som om jeg havde holdt en fest."

Det er blevet til novellen 'It's my party', som du kan hente via linket til højre eller her.

Læs, lyt og fortæl hvad du synes

Lydversionen af novellen er indtalt af DRs Margaret Lindhardt, kendt fra Giro 413.

Hvis du vil abonnere fast på lydnovellerne kan du tilmelde dig podcasten på dr.dk/hemmeligt og få månedens novelle direkte ind i dit podcastprogram hver måned.

Vi vil også gerne høre, hvad du synes om novellen. Debatten er åben i kommentarfeltet herunder.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk