Jakob Stegelmann: Tre spil jeg glæder mig til i 2016

Der er masser af god gaming at se frem til. Troldspejlets Jakob Stegelmann anbefaler tre spil, han glæder sig til.

Nathan Drake må igen ud på nye strabadser i Uncharted 4 (© flickr)

I 2016 skal vi på hypede rumrejse, besøge en øde ø og nyde gensynet med Nathan Drake - alt sammen når spilverdenen lukker op for godteposen af nye spil i løbet af året.

Troldspejlets vært, Jakob Stegelmann, glæder sig til tre spil, der allerede nu er annonceret - men også til at blive overrasket af nye spil. Selvom det som regel er de store spil, der løber med opmærksomheden, er det ofte spilverdenens alternative indie-scene, der overrasker mest:

- Indie-scenen er der, hvor der sker det mest epokegørende, der hvor der leges og afprøves allermest. Derfor er spil derfra som udgangspunkt spændende, selv om man ikke ved meget om dem på forhånd. Der ser man noget af den kreativitet, som de store nogen gange savner, siger Jakob Stegelmann.

(© flickr)

No Man’s Sky

No man’s sky er et science fiction strategispil, hvor man på en rumrejse skal opdage et uendeligt univers og dets mange planeter, mens man undviger de onde Sentinels. Universet deler man med andre og sammen er det muligt at danne et atlas med de bedste planeter og købe rumskibe af hinanden.

Spillet kommer til juni, men allerede nu er der en muren i krogene i kølvandet på en massiv markedsføringskampagne fra den britiske udgiver Hello Games.

- Gamere vil gerne have, at der er masser at udforske. De elsker det uendelige, og der lyder No Man’s Sky perfekt, men jeg hører allerede nu gamere, der er bekymrede over, om forventninger er presset for meget i vejret, siger Jakob Stegelmann.

(© flickr)

Uncharted 4: A Thief’s End

Til marts kommer det fjerde og angiveligt sidste spil i den populære action/adventure serie ”Uncharted” fra amerikanske Naughty Dog. I 4’eren har den Indiana Jones-inspirerede hovedperson Nathan Drake pensioneret sig selv, men hans verden vendes på hovedet, da hans storebror, som man troede var død, pludselig dukker op og har behov for hjælp. Spillet kommer til Playstation 4.

(© flickr)

The Witness

Man ved ganske lidt om The Witness, men spillet handler om at udforske en øde ø og løse forskellige gåder for at komme videre. Man styrer i første person-perspektiv rundt på øen, hvor man kæmper for at nå bjergtoppene. Spillet kommer til Playstation 4 og PC.