Johnny Depp får Hollywoods fedeste løn

Erhvervsmagasinet Forbes har lavet en liste over de bedst-betalte skuespillere i Hollywood - førstepladsen er besat af Johnny Depp.

Johnny Depp er den skuespiller i Hollywood, der tjener flest penge for tiden, viser en opgørelse fra det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.

Johnny Depp tjente mellem juni sidste år og juni i år 75 millioner dollar (cirka 428 millioner danske kroner), hvilket gør ham til den bedste betalte amerikanske skuespiller for tiden.

Det er blandt andet hans hovedrolle i genindspilningen af "Alice i eventyrland", der har udmøntet sig i den fede løn.

Mænd topper listen

Listens andenplads er besat af Ben Stiller, der over det sidste år sammenlagt har tjent 53 millioner dollar (302 millioner danske kroner).

Den dobbelt-Oscarvindende skuespiller Tom Hanks har med en løn på 45 millioner dollar (257 millioner danske kroner) gjort sig fortjent til en tredjeplads på top ti-listen.

Han bliver efterfulgt af Adam Sandler og Leonardo DiCaprio.

Forbes har sammenstykket listen ved hjælp af udsagn fra advokater, agenter, managere og producere, og tallene dækker over, hvad skuespillerne har tjent på både film, der allerede er udgivet, og film, som er under produktion, samt optrædener i reklamer.

/ritzau/

Facebook
Twitter