Kanye West bryder sammen og undskylder for slave-kommentar: Jeg er ked af det

Flere måneder efter Kanye Wests opsigtsvækkende kommentar om, at slaveri er 'et valg', undskylder han nu officielt.

- Jeg er glad for, jeg har fået muligheden for at forklare mig, lyder det fra Kanye West omkring hele den betændte situation. (Foto: Mario Anzuoni © Scanpix)

- Jeg ved ikke, om jeg har undskyldt ordentligt for, hvordan den slavekommentar fik folk til at føle. Derfor vil jeg bruge dette øjeblik til at sige, at jeg er ked af det.

Sådan lød det i går verdenstjernen Kanye West, da han besøgte en lokal radiostation i Chicago. Det skriver AP News.

Se hele radiointerviewet HER, hvor Kanye West ikke kan holde tårerne tilbage.

Kanye West henviser til en episode tidligere på året, hvor han blandt andet sagde: Du hører om slaveri i 400 år. I 400 år?! Det lyder som et valg, sagde han dengang til TMZ.

- Jeg vil gerne undskylde over for de mennesker, der følte sig svigtede i det øjeblik, og jeg sætter pris på jer, lød det desuden fra rapperen.

- Trump bekymrer sig om sorte mennesker

I radiointerviewet blev der også talt om, hvordan han tidligere på året blev set iført en 'Make America Great Again'-kasket, ligesom han også har tweetet om, at han godt kan lide Donald Trump.

Lyt til nummeret 'Stronger' med Kanye West her:

0:00

Det har Kanye West fået massiv kritik for, men i radiointerviewet uddybede han, hvad det egentlig er, han mener om den amerikanske præsident.

- Jeg føler, at Trump bekymrer sig om, hvad sorte mennesker tænker om ham, og han vil gerne have, at sorte mennesker kan lide ham, lød det fra Kanye West.

- Han vil gøre det, der er nødvendigt for at få det til at ske, fordi han har et ego som resten af os, og han vil være den største præsident. Og han ved, at han ikke kan være den største præsident uden accept af det sorte samfund, tilføjede han.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk