Kanye West giver koncert i Danmark

Den amerikanske rapper Kanye West kommer til Danmark i april, hvor han giver koncert i Ballerup Super Arena.

Rapperen Kanye West står bag et af de mest roste albums herhjemme i 2010, og nu får danskerne muligheden for at høre numrene fra "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" live, når han spiller i Ballerup Super Arena til foråret.

Kanyes seneste album, der udkom i slutningen af november, fik seks stjerner af blandt andet Soundvenue, Gaffa og Politiken.

- "My Dark Twisted Fantasy" er lige så storstilet tænkt som 'Sgt. Pepper' med Beatles, så overlæsset som 'A Night At The Opera' med Queen og lige så løst sammenfuget som 'Exile On Main Street' med Rolling Stones, skrev Politikens anmelder Erik Jensen.

Første indendørs koncert

Det er første gang, rapperen skal spille indendørs i Danmark. Hans to foregående koncerter i landet - den seneste i 2009 - har nemlig været på Roskilde Festival under åben himmel.

"My Beautiful Dark Twisted Fantasy" er rapperens femte udgivelse. Han startede i 2004 med albummet "The College Dropout" og fortsatte i 2005 med "Late Registration", der ligesom hans seneste tre albums gik direkte ind på førstepladsen på den amerikanske hitliste.

Koncerten i Ballerup Super Arena er sat til den 2. april, og billeterne kan købes fra den 21. december.

/ritzau/

Facebook
Twitter