Karl William droppede ud efter 3 måneder: 'Jeg troede, jeg var mærkelig, hvis jeg ikke startede i gymnasiet'

Danske Karl William droppede ud af gymnasiet.

- Jeg kan ikke bygge en fremtid for mig selv på ni år omkring noget, jeg ikke synes, er spændende.

Ordene kommer fra Karl William, den 23-årige Aarhus-dreng, der har domineret hitlisterne med sange som 'Om igen' og 'Blind igen'.

Lyt til 'Blind igen' her.

0:00

Selvom han i dag har fuld fart på karrieren som musiker, var der en periode, hvor den unge aarhusianer var i tvivl om, hvad han skulle bruge sin fremtid på.

- Fra folkeskolen til gymnasiet tænkte jeg, at det ville være meget mærkeligt og unormalt, hvis jeg ikke søgte ind på gymnasiet. Så det gjorde jeg - og fortrød det efter tre måneder, fortæller den 23-årige sanger.

Han droppede ud af gymnasiet og valgte senere at satse på drømmen om et leve af musikken. For selvom man ikke tager samme vej som mange andre, så betyder det ikke, at man ikke kan blive til noget:

- Hvis man vælger at tage den beslutning, så skal man ikke tænke, at der ikke er andre muligheder. Der er mange ting - tusindvis af ting, der ikke står på et stykke papir, som du kan lave i de næste tre år af dit liv, lyder det fra Karl William.

I videoen øverst kan du høre Karl William fortælle om sine oplevelser med folkeskolen og gymnasiet og kampen med at finde ud af, hvad han skulle bruge sit liv på.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk