Kashmir indspiller plade med Bowie og Lou Reed

Rocklegenderne Lou Reed og David Bowie synger og snakker med på Kashmirs kommende plade "No Balance Palace".

To af verdens største rocklegender, Lou Reed og David Bowie, er med, når det danske band Kashmir udsender pladen "No Balance Palace" den 10. oktober.

Samarbejdet med David Bowie kom i stand efter, at sangeren havde rost Kashmirs musik. Bandet sendte ham en demoversion af sangen "The Cynic", der blev indspillet som en duet mellem Bowie og Eistrup, der mødtes i New York.

Den største oplevelse i mit liv

Bowie har tidligere medvirket på duetter med blandt andre Mick Jagger og Bing Crosby. Han betragtes som en af de største, nulevende sangere. Af samme grund beskriver Kasper Eistrup deres møde som noget helt specielt.

- Det var et af de største øjeblikke i mit liv. Han er jo en institution og nummer tre på min liste over de mest indflydelsesrige mænd i rockhistorien og de to andre, Elvis og Lennon, er jo døde, fortæller Kasper Eistrup til Ekstra Bladet.

Lou Reed oplæser digt af Eistrup

Også Lou Reed er med på Kashmirs plade. Reed blev foreslået af bandets producer, der synes, at sangeren passede perfekt til at oplæse et digt skrevet af Eistrup.

"Black Building" er blevet et spoken word-nummer, hvor Reeds oplæsende stemme understøttes af Kashmirs melodi.

Udover de to numre indeholder Kashmirs næste plade også singlen ”The Curse Of Being A Girl”, der allerede nu spilles på radioen. Bandet, der i øjeblikket rejser omkring i Tyskland, tager på turne i november.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk