Kendt vært stopper på DR - skifter til DMI

Fra 1. december skal Anja Fonseca ikke længere levere vejrudsigter på DR, men derimod være pressechef hos DMI.

Anja Fonseca er oprindeligt uddannet geolog ved Københavns Universitet. (© dr)

Anja Fonseca har siden 2006 leveret vejrudsigter til både tv, radio og på nettet hos DR. Men når vi tager hul på julemåneden, har vi set den kendte DR-vært på skærmen for foreløbigt sidste gang.

1. december begynder hun nemlig som pressechef hos Danmarks Meteorologiske Institut, DMI. Det oplyser instituttet i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at samarbejde med alle DMI's dygtige meteorologer, forskere og andre medarbejdere om at formidle viden om vejr og klima. DMI er en faglig højborg med ekspertise både inden for vejrtjenester og vejr- og klimaforskning, og jeg er stolt over at blive en del af holdet, lyder det fra Anja Fonseca i pressemeddelelsen.

Hos DMI skal den snart tidligere DR-vært både arbejde med at forme og udvikle DMI's kommunikation samt stå for at medietræne DMI's ansatte og producere indhold til sociale medier og dmi.dk.

Uddannet geolog

DMI glæder sig til at byde velkommen til den nye pressechef.

- Anja Fonseca kommer med stor erfaring i at producere egne vejrnyheder hos DR, og hun ved derfor, hvordan vejr- og klimahistorier passer ind i mediebilledet, og hvad der interesserer borgerne. Vi ser frem til at få Anja med ombord, udtaler Tania Engbo Dyck-Madsen, afdelingschef for kommunikation og samarbejde hos DMI.

Anja Fonseca begyndte på DR i 2006, og er oprindeligt uddannet geolog ved Københavns Universitet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk