Kirsten Lehfeldt har en plan

Det bliver Kirsten Lehfeldt, der skal løfte arven efter Ove Sprogøe som Egon Olsen, når musicalen 'Olsen Banden og den russsiske juvel' indtager koncertsalen i Tivoli.

Måske var der bare ikke den rette mand til rollen. I dag er det i hvert fald blevet offentliggjort, at det bliver Kirsten Lehfeldt, der skal spille selveste Egon Olsen.

Lehfeldt finder bowlerhatten og stump-cigaren frem, når den kommende musical 'Olsen Banden og den russsiske juvel' møder sit publikum i Tivolis koncertsal.

Komikerne kommer

Det er dog langt fra et rent kvindehold - de trofaste makkere Benny og Kjeld vil nemlig blive spillet af henholdsvis Søren Østergaard og Amin Jensen.

Rollen som Yvonne går til Lene Maria Christensen, mens Laus Højbye har sikret sig rollen som hendes og Kjelds søn, Børge. Derudover vil publikum kunne se Gordon Kennedy som Dynamit Harry og Lars Bom som Hallandsen.

Bent Fabric er tilbage

Musikken bliver lidt i Olsen Banden-familien. Det er nemlig Bent Fabricius Bjerre, der igen får lov til at lege med de velkendte toner, der skal akkompagnere Egon, Benny og Kjeld.

Men også Jesper Winge Leisner, der er producent på løjerne, vil også være med til at skrive den nye musik, mens Peter Langdal står som instruktør på 'Olsen Banden og den russiske juvel'.

Bier er konsulent

Og de store navne fortsætter selv længere nede på listen - den oscar-nominerede Susanne Bier er nemlig med som manuskriptkonsulent, hvor Søren Frellesen og Philip LaZebnik står for manuskriptet.

Musicaludgaven af dansk films nationalklenodie har premiere 8. februar 2008.

Facebook
Twitter