3 danske musikstjerner i smuk hyldest til den danske sangskat: Det går lige i maven

Både Pernille Rosendahl, Christian Hjelm og Nephew var med til at fejre Højskolesangbogen lørdag på Dokk1 i Aarhus. Se tre af sangene her.

Den danske sang er både en yngre blond mand, en mørkhåret kvinde, et kendt rockband - og et helt hus fuld af smukke stemmer.

Lørdag fejrede DR Højskolesangbogen med 12 timers skønsang fra Ryslinge Højskole, Vartorv i København og ikke mindst Dokk1 i Aarhus.

I kulturhuset på kanten af Aarhus Havn var der fuldt hus det meste af dagen - og ikke mindst, da tre kendte stemmer fra den danske musikhimmel sang med lørdag aften.

I videoen øverst kan du se Nephew synge deres version af Kaj Munk og Egil Harders 'Den Blå Anemone' - en sang, der ifølge forsanger Simon Kvamm går "lige i maven" på ham og resten af bandet.

Herunder kan du trykke play på både Pernille Rosendahl og Christian Hjelms fortolkninger af danske klassikere, akkompagneret af værterne Mathias Hammer og Philip Faber.

Hvis du har fået appetit på at se endnu mere højskolesang, så kan du finde hele de 12 timers maraton Live fra Højskolesangbogen på DR TV (klik her).

Pernille Rosendahl: Se nu stiger solen af havets skød

Christian Hjelm: I dit korte liv

Facebook
Twitter