Blå blink, røgslør og stråhatte: Julehilsner fra tre danske kor får både øjne og ører op

Kor fra flere steder i landet sender smukke julehilsner med både glimt i øjet og smuk vinterstemning.

Korsang kan være smukt - men også sjovt!

Det viste tre danske kor på tre vidt forskellige måder, da de forleden sendte julekort til 'Danmark synger julen ind' på DR K.

I videoen ovenfor kan du se Mariager Pigekor, der med hjælp fra vokalgruppen postyr og elektroniske rytmer fik sat kulør og stemning på en melodi fra 1300-tallet.

'Lad det klinge sødt i sky' hedder sangen, som koret indspillede en video til i Mariager-egnens smukke natur - tilsat et par røgeffekter.

I Østjylland er Dorthe lige ved at komme for sent til Politisirenernes julehilsen - men det lykkes hende at komme frem med en måske lidt ureglementeret brug af blå blink...

Koret består af kvinder fra Østjyllands Politi, der synger - men også hygger sig sammen. I videoen herover kan du se deres julehilsen: 'Rockin' Around the Christmas Tree', som Brenda Lee rockede igennem med i 1958.

I Værløse Bymidte overrasker herrekvartetten 'The Four Skins' med en a capella-version af Mariah Careys nyklassiker 'All I Want for Christmas'.

De fire herrer tager både stråhatte, farvestrålende jakkesæt, en kummefryser og billardkøer i brug, mens de underholder de julehandlende på det lokale indkøbsstrøg.

Du kan se hele programmet 'Danmark synger julen ind' på DR TV (klik her)

Facebook
Twitter