Bravo opfylder juleønsker: Skriv til Lotte Heise om din bedste eller værste operaoplevelse i 2016

Her i julen sender Lotte Heise Jul med Lotte Heise den 24.12, 26.12 og 27.12. kl 10. Juleaften i Bravo er helliget lytternes bedste eller værste operaoplevelser i 2016.

Lotte Heise spiller gerne din bedste eller værste operaoplevelse 24.12

Hver uge anbefaler jeg operaoplevelser, som jeg er særlig glad for at præsentere i Bravo. Juleaften er det din tur - se nederst i artiklen.

BRAVO i lørdags var et møde med en spændende ung sydafrikaner, der synger Bel Canto så Floréz får kamp til tæt på stregen!

Og så er Elīna Garanča, super mezzo, fremme med ny CD med de smukkeste, til dels ukendte eller i hvert ikke så ofte spillede arier….de er Gåsehud.

Og sååå er der en gammel kending nu i renset og perfekt form med Kathleen Ferrier. Lyt med, når hun synger: ”He was despised and rejected by men”! Det er så hårene rejser sig, og Phillip Faber, dirigent for DR-Pigekoret, som lige hørte den - var stærkt imponeret!

Hør udsendelsen her:

Lotte Heise anbefaler

  • Kathleen Ferrier ” He was despised and rejected by men”

  • Elīna Garanča ”Ah! Ah! Je vais mourir” fra Les Troyens af Hector Berlioz

  • Levy Sekgapane https://www.youtube.com/watch?v=6v9cZmyienA

Kære Lytter, del din bedste eller værste operaoplevelse i 2016 med mig, så kommer det måske med i programmet 24.12. Kærligst Lotte Heise.

  • Hvad har været din bedste eller værste operaoplevelse i 2016? hvad vil du anbefale eller slet ikke anbefale mig at spille i juleaften? - kom med dit bud i kommentarfeltet, eller skriv til

Kærligst BRAVO Vært, Lotte Heise