Ekstra 4. præmie til semifinalister

Overraskelserne ville ingen ende tage til finalen, hvor Nikolaj Znaider introducerede en 4. præmie til de tre semifinalister, der ikke var gået videre til finalen.

Aftenens finale i Carl Nielsen Violinkonkurrencen 2016 var fuld af uventede priser. En af disse var en delt 4. plads, som Nikolaj Znaider og juryen valgte at uddele til de tre semifinalister, som ikke nåede videre til finalen.

- Noget af det, som har været svært for os, var ikke at vælge hvem, der skulle gå videre, men hvem vi skulle slippe og ikke tilbyde en chancen i næste runde, sagde Nikolaj Znaider og fortsatte.

- Vi fik muligheden for at uddele nogle ekstra priser, som et tegn på vores anerkendelse af de mange optrædener, som vi ikke var i stand til at belønne med en billet videre til næste runde. Vi vil gerne uddele en delt fjerdeplads til Soo-Hyun Park, Ji Won Song, Karen Kido

Se uddelingen af præmierne i videoen herunder:

Desværre var ingen af de tre 4. præmiemodtagere til stede ved finalen i Odense. Herunder har du mulighed for at se deres individuelle præstationer ved semifinalen.

Karen Kido

W.A. Mozart Violin Concerto No. 3

Soo-Hyun Park

W.A. Mozart Violin Concerto No. 3

Ji Won Song

W.A. Mozart Violin Concerto No. 5

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk