Danske musicalstjerner bejler til Stig Rossen: Alle drømmer om at være ham!

Pelle Emil Hebsgaard og Silas Holst gik langt for at få en duet med ’The Stig’ under DR Slotskoncert.

Du vil gerne være Stig. Du vil gerne røre Stig, du vil gerne dufte Stig, du vil gerne kramme Stig.

Sådan har alle mænd i den danske musicalbranche det. I hvert fald hvis man skal tro Silas Holst ord til kollegaen Pelle Emil Hebsgaard, da de to for nogle uger siden stod på scenen til DR Slotskoncert i Ledreborg Slotspark.

Den 'Stig', Silas Holst talte om, er naturligvis den kendte sanger Stig Rossen, der har huseret på de skrå brædder i musicals som 'Les Miserables', 'Chess' og 'Jesus Christ Superstar'.

Og man skal i den grad selv være en stjerne i branchen for at få lov til at synge med sådan en kapacitet. Det viste Silas Holst så, at han er, da han sammen med DR SymfoniOrkestret og en række andre sangere opførte 'I Believe' fra den satiriske musical 'The Book of Mormon'. En forestilling, han i foråret selv spillede hovedrollen i på Det Ny Teater.

Den optræden kan du se i videoen øverst på siden.

Pelle Emil Hebsgaard blev selvfølgelig nødt til at tage til genmæle lidt senere i koncerten. Det gjorde han ved at lokke Stig Rossen til at sætte sig på et gammelt tæppe og give ham en turban på.

Som du kan se i videoen herunder, var Stig Rossen dog mere interesseret i prisen på grillpølser end i Pelle Emil Hebsgaards sang fra Disney-musicalen 'Aladdin'. En forestilling, som Hebsgaard selv spillede lampens ånd i, da Fredericia Teater satte den op i 2012.

Om det nogensinde lykkedes én af de to sangere at få en duet med 'The Stig' kan du se lørdag aften klokken 20, når DR K sender DR Slotskoncert 2018.

Du kan også tage forskud på glæderne og se programmet på DR TV lige nu.

Facebook
Twitter